Ο Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής στο ετήσιο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής στο Ντάλλας των Η.Π.Α

Στο Ντάλλας των Η.Π.Α παρευρέθηκε ο Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής, στα πλαίσια του ετήσιου Συνεδρίου Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής, ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια παγκοσμίως στον τομέα αυτό.

Ο Δρ. Χατζηπαναγής είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς φίλους και μέντορες, όπως τους διάσημους πλαστικούς χειρουργούς Dr. Rod Rohrich και Dr. Timothy Marten. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, πέραν των τελευταίων θεραπειών στον χώρο της αισθητικής ιατρικής, συζητήθηκαν επίσης και οι πιο σύγχρονες τεχνικές ρινοπλαστικής και facelift, δυο επεμβάσεις στις οποίες ο Δρ. Χατζηπαναγής εξειδικεύεται.

Ο Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής είναι πιστοποιημένος Πλαστικός Χειρουργός Γερμανίας και Αναπληρωτής Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Πραγματοποίησε την εκπαίδευσή του σε ορισμένα από τα πιο διάσημα ιδρύματα της Ευρώπης, όπως το περίφημο Πανεπιστήμιο του Cambridge (Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και το University College του Λονδίνου (UCL, UK). Στη συνέχεια πραγματοποίησε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική στο περίφημο νοσοκομείο Bogenhausen στο Μόναχο, υπό την καθοδήγηση του παγκοσμίου φήμης χειρουργού Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, καθηγητή Milomir Ninkovic. Προσεχώς ερχεται στην Ελλάδα για να ανοίξει τη δική του κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Perfect- Blue, στο Κολωνάκι και στο Πανόρμα Βούλας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts