Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο Athens Beer Festival 2017 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Athens Beer Festival είναι μια μεγάλη fiesta που κάθε χρόνο κερδίζει ολοένα και περισσότερους φανατικούς. Υπάρχουν κάποιοι που το περιμένουν πως και πως αφού εκτός από ωραία events, συναυλίες και happenings έχει άφθονη… μπύρα. Αν είστε λάτρης αυτής, μην το χάσετε. Προλαβαίνετε! Η φετινή διοργάνωση, μετά από 17 χρόνια παρουσίας, αλλάζει πρόσωπο και φιλοξενείται για 11  μέρες (1-11 Σεπτεμβρίου) στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.  Για την ιστορία, ξεκίνησε  το 2001 από το Άλσος Κηφισιάς και πέρασε από διάφορα μέρη, όπως από το Allou Fun Park και φυσικά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο από το 2004 μέχρι το 2013 μετατράπηκε στο μεγαλύτερο χώρο πώλησης- δοκιμής μπύρας που όμοιο του έβρισκε κανείς μόνο στο εξωτερικό. Εμείς βρεθήκαμε εκεί την Πέμπτη 7/9 στη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και εξασφαλίσαμε για εσάς αποκλειστικές εικόνες και βίντεο. Δείτε παρακάτω:

Τιμές εισιτηρίων

•             3€  για 1 ημέρα για τις καθημερινές (Δευτέρα έως Πέμπτη / Εξαιρείται Πέμπτη 07/09)

•             4€  για 1 ημέρα (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή)

•             6€ για Είσοδο στο Festival & στη Συναυλία Μαχαιρίτσα-Γ. Ζουγανέλη-Steve Tesser, γ την  Πέμπτη 07/09

•             15€ για Weekend Pass (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή), για 01/09-03/09 & 08/09-10/09 (σύνολο 6 ημέρες)

•             20€ για All Day Pass για όλες τις Ημέρες του Festival (01/09-11/09) & Είσοδο στη Συναυλία Μαχαιρίτσα-Γ. Ζουγανέλη-Steve Tesser (07/09)

 Με το εισιτήριο εισόδου επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις συναυλίες της κάθε ημέρας του φεστιβάλ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts