Ο παίκτης που είναι ήδη στο ξενοδοχείο και η αποχώρηση βόμβα από το Survivor

Ημέρα αποχώρησης η σημερινή στο Survivor! Συγκεκριμένα πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και εμείς σας φέρνουμε αμέσως το παρασκήνιο! Οι Διάσημοι, όπως είδαμε το βράδυ της Τετάρτης, έχασαν την ασυλία με μεγάλη ανατροπή μιας και προηγούνταν με 8-2 και αναγκάστηκαν να δώσουν τρεις παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση! Ο λόγος για τους Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Στέλιος Κρητικός και Νάσος ΠαπαργυρόπουλοςΠοιος αποχωρεί;

Με μεγάλη διαφορά πρώτος στις θετικές ψήφους ήρθε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος παραμένει πανηγυρικά μέσα στο παιχνίδι! Άλλωστε με τη συμπεριφορά του όλο αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και τη στήριξη του κοινού. Από εκεί και πέρα έχουμε ένα τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στους Σώζοντα και Στέλιο! Επιβεβαιωμένη διαρροή δεν έχουμε ακόμα αλλά οι αρχικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για βόμβα μιας και όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής αυτός που θα φύγει θα είναι ο Στέλιος Κρητικός! Οι ψήφοι όμως των δύο παικτών είναι πολύ κοντά! Μόνο αυτό μπορούσαν να μας επιβεβαιώσουν από το τηλεφωνικό κέντρο και δεν αποκλείουμε λοιπόν να είναι ήδη εκτός παιχνιδιού ο Στέλιος Κρητικός!Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως το κοινό και ιδιαίτερα οι χρήστες του Twitter στηρίζουν τον Σώζοντα γιατί γουστάρουν κατινιά! Έχει φέρει τα πάνω κάτω από την μέρα που μπήκε στο SurvivorΔείτε μάλιστα μερικά ενδεικτικά σχόλια:
Όταν έχουμε την σίγουρη διαρροή θα σας ενημερώσουμε αμέσως…

Όλα τα άρθρα για το Survivor ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Καρφί στον τελικό του Masterchef από τον Χρήστο Γλωσσίδη: «Δεν τον πολυσυμπαθoύσα τον Τιμολέοντα»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts