Ο τραπεζίτης κριτής του Master Chef, η ιστορία του και η παρθενική του εμφάνιση

Ένας Έλληνας σπούδαζε κάποτε μηχανικός στο Λονδίνο κι εκεί ερωτεύτηκε μια Γιαπωνέζα που φοιτούσε στην Αγγλική Φιλολογία. Αντί η κοπέλα να επιστρέψει στο Τόκιο και να κάνει φροντιστήριο αγγλικών, παντρεύτηκε τον νεαρό και ήρθαν στην Αθήνα. Οι δυο τους έφεραν στην ζωή ένα αγοράκι που σήμερα το γνωρίζουμε όλοι λόγω της προβολής του στο Master Chef. Ακούγεται σαν παραμύθι, όμως είναι πραγματικότητα. Ο λόγος φυσικά για τον Σωτήρη Κοντιζά.

Οι λάτρεις της κουζίνας τον γνωρίζουν από το εστιατόριό του, Nolan. Οι περισσότεροι τον γνωρίσατε τώρα ως κριτή του σόου μαγειρικής του Star, εμείς πάλι τον είχαμε ξεχωρίσει πολύ καιρό πριν. –Δείτε την παρθενική του εμφάνιση παρακάτω:

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, τρελαίνεται για γλυκά αλλά στο σπίτι του δεν μαγειρεύει. Είναι φουλ ερωτευμένος με τη γυναίκα του (Συγνώμη κορίτσια) και έχει μια μικρή κορούλα.
Από την τράπεζα στην μαγειρική… Και από την μαγειρική και τα εστιατόρια στο Master Chef.
Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν για τον σεφ είναι πως όταν ήταν μικρός σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Οικονομικών και μάλιστα δούλεψε και σε τράπεζα. Όταν συνειδητοποίησε τι πάει να κάνει για όλη του τη ζωή, παράτησε την τράπεζα και στράφηκε στη μαγειρική που του άρεσε. Έτσι, μέσω φίλων, έφτασε στην κουζίνα του σεφ Χριστόφορου Πέσκια και του ζήτησε δουλειά αμισθί. Συνέχισε σε εστιατόρια της Δανίας, του Λονδίνου και έφτασε εδώ που είναι σήμερα και εμείς τον απολαμβάνουμε στις μικρές οθόνες μας! (Με μεγάλη μας χαρά!!!)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts