Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε και δεν το κατάλαβε κανείς!

Είναι από τις περιπτώσεις αυτές που αποδεικνύεται περίτρανα πως αν θες να κάνεις κάτι και να μην το μάθει κανείς μπορείς να το κάνεις. Αυτά τα «με πήρανε χαμπάρι οι παπαράτσι, εγώ δεν ήθελα να το μάθουν» δεν ισχύουν όσο και να κοπανιούνται μερικές και μερικοί.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου λοιπόνμίλησε στην Αγορά για τον γάμο της με τον Φώτη Μπερνάντο με τον οποίο βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, μαζί πάντα με την κορούλα τους.

Η ίδια δήλωσε: «Πήγαμε στο δημαρχείο της Αθήνας τα Χριστούγεννα. Κεντρικότατα και τέλεια. Μάλιστα, την ίδια ημέρα μαζί με εμάς, παντρεύονταν και άλλα ζευγάρια, και μας έβγαζαν φωτογραφίες τόσο οι ίδιοι, όσο και οι φωτογράφοι τους. Κανένα πρόβλημα δεν είχαμε, παντρευτήκαμε χωρίς να το πάρει είδηση κανείς . Επειδή ήμουν ένας άνθρωπος που επί της ουσίας δεν πίστευε στον θεσμό του γάμου, δεν θα το έκανα αν δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη με τον άντρα μου. 

Στο Δημαρχείο της Αθήνας, με κόσμο και δεν κυκλοφόρησε καμία φωτογραφία τους. Τώρα κάποιες άλλες που παντρεύονται στην Κωλοπετινίτσα και τις βρίσκουν 10 παπαράτσι δεν ξέρουμε…

ana-2sdfdf

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts