Πασίγνωστος ηθοποιός κατηγορείται για δολοφονία

Μία συνέντευξη του πρώην κολλητού του θέτει τον καλλιτέχνη ύποπτο για δολοφονία. Ο παλαίμαχος παίκτης του μπέιζμπολ, Lenny Dykstra αποκάλυψε πως ο Charlie Sheen είχε αποκρύψει από πολλές σεξουαλικές συντρόφους του πως έχει διαγνωστεί θετικός στον HIV. Και μεταξύ άλλων είπε πως τον Ιούλιο του 2012 η καμαριέρα του Charlie βρήκε τη σορό του προσφάτως απολυμένου βοηθού του, Rick Calamaro. Ο Calamaro υπέφερε από κατάθλιψη και έπαιρνε αρκετά σκευάσματα για να το αντιμετωπίσει. Η νεκροψία ανέφερε «η αιτία θανάτου του, οφείλεται σε ατύχημα».
Ο πρώην φίλος του Sheen λοιπόν αποκαλύπτει ότι εκείνο το διάστημα, ο βοηθός του έγραφε ένα βιβλίο στο οποίο ανέφερε όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο Dykstra εξομολογήθηκε στον τότε φίλο του για το βιβλίο: «Πριν μπω στη φυλακή του είπα: “Φίλε, αυτός ο τύπος γράφει βιβλίο, πρέπει να τον απολύσεις”». Όταν βγήκε όμως από τη φυλακή ενημερώθηκε για την υπερβολική δόση και τον θάνατο του Calamarο και ρωτήσει τον Sheen τι είχε συμβεί Ο ηθοποιός είπε στον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ: «Εννοείς τον Νεκρό Rick; Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτός ο κ@@@@όλης προσπάθησε να με εκβιάσει, όπως μου είπες. Ήθελε 5 εκατομμύρια δολάρια. Έβαλα να τον “παγώσουν”. Του έβαλα μία “ζεστή δόση”». Ο Dykstra μπορεί να τον κατηγορεί, αλλά δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

Διαβάστε επίσης:

Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια, 8/2

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts