Ποια «Black Friday»; Τώρα έχουμε «Cyber Monday»

Είναι πολλά αυτά που μας έρχονται από το εξωτερικό και δεν ξέρουμε κατά πόσο ο Έλληνας είναι έτοιμος να ανταποκριθεί και να τα δεχτεί.

Πάντως όπως φάνηκε και με τη Black Friday, όλοι έτρεχαν σαν τρελοί για να προλάβουν τις υποτιθέμενες προσφορές.

Τι θα γίνει όμως τώρα που ξεκινάει η νέα μόδα «Cyber Monday»;

Τι είναι αυτό;

Μια νέα πρακτική προσφορών με την οποία οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν φθηνότερα, χωρίς να χρειαστεί να στηθούν σε ουρές από τα ξημερώματα όπως είδαμε δηλαδή την προηγούμενη εβδομάδα.

Η «Ηλεκτρονική Δευτέρα»,  αφορά προσφορές που ισχύουν αποκλειστικά για αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα.

Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό

Πρόκειται για θεσμό που ξεκίνησε το 2013 και διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Το 2015 συμμετείχαν στην εν λόγω δράση πάνω από 100 καταστήματα με προσφορές έως και 70%. Ο τζίρος που πραγματοποιήθηκε την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015 ήταν αυξημένος κατά 34% σε σύγκριση με αυτόν της εβδομάδας που προηγήθηκε (24-30 Νοεμβρίου).

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts