Πολιτισμός πάνω απ’ όλα!

Από την ημέρα που ξεκίνησε η κρίση στην Ελλάδα παρατηρώ δεξιά αριστερά ανθρώπους να προσάπτουν το κάθε τι στραβό σε αυτή. Σαφώς θα συμφωνήσω ότι σε πολλά κακά της  καθημερινότητάς μας ευθύνεται αυτή, αλλά όμως σίγουρα όχι σε όλα.

Παραδείγματος χάριν, η συγκεκριμένη φωτογραφία όπου δηλώνει ξεκάθαρα ανευθυνότητα και έλλειψη παιδείας. Τους κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς  λίγο πολύ τους έχουμε ξεχάσει.

Άλλοι ενδεχομένως θα έλεγαν ακόμα χειρότερα από τη στιγμή που το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει σε δημόσιο οργανισμό, αλλά εγώ θα διαφωνήσω κάθετα, καθώς οι κανόνες είναι για όλους,  ανεξαιρέτως!

Ο νόμος είναι απόλυτος για όλους, και δεν έχει κανείς ελαφρυντικά. Το θέμα που τίθεται εδώ είναι εν μέρη, έλλειψη παιδείας και αδιαφορία. Δεν μας αρέσει να μας προσβάλλουν αλλά από την άλλη δεν βάζουμε το μυαλό μας να σκεφτεί ότι οι πράξεις μας, μπορεί και να προσβάλλουν συνανθρώπους μας και μάλιστα ανήμπορους.
Την καθημερινότητα μας εμείς θα την βελτιώσουμε, ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί. Όμως αυτό για να συμβεί θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία, ομόνοια και ομοψυχία, η οποία σίγουρα δεν υπάρχει στις μέρες μας κι έτσι με μαθηματική ακρίβεια θα βλέπουμε εικόνες σαν και αυτή και ίσως και χειρότερες.

Για όσους δεν καταλάβατε το όχημα γράφει επάνω:

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae12

 

 

 

 

Πολιτισμός λοιπόν πάνω απ όλα!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts