Πρεμιέρα για το 23o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας

Άνοιξε η αυλαία για το 23o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, που αποτελεί την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση του σινεφίλ αθηναϊκού κοινού, με μεγάλο χορηγό την COSMOTE TV.

Η επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την προβολή της πολυσυζητημένης ταινίας του Τοντ Χέινς «Wonderstruck», με τις Τζούλιαν Μουρ και Μισέλ Γουίλιαμς παρουσία πολλών σινεφίλ, καλεσμένων του φεστιβάλ, ηθοποιών, καλλιτεχνών και συνεργατών.

Το φεστιβάλ, που θα διαρκέσει έως την 1η Οκτωβρίου, περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με κινηματογραφικές πρεμιέρες, σπάνιες σινεφίλ παραγωγές, μοναδικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ και φιλμ μικρού μήκους, αλλά και εκδηλώσεις, όπως πάρτι και ειδικές προβολές με τη συμμετοχή ηθοποιών και δημιουργών του παγκόσμιου σινεμά. H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Βανέσα Ρέντγκρεϊβ θα τιμήσει με την παρουσία της το φεστιβάλ, με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ της για την προσφυγική κρίση «Sea Sorrow».

Μέσα από τα κινηματογραφικά της κανάλια, η COSMOTE TV προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα με ταινίες και σειρές σε πρώτη προβολή, βραβευμένες παραγωγές και ταινίες από την παγκόσμια κινηματογραφική σκηνή, μαζί και φιλμ του ελληνικού κινηματογράφου. Μετά την προβολή τους στα κανάλια COSMOTE CINEMA, πολλές από τις ταινίες αλλά και σειρές είναι διαθέσιμες on demand και δωρεάν στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Παναγιώτης Αχτσιόγλου (Αδελφός Έφης Αχτσιόγλου), Έφη Αχτσιόγλου
Δήμητρα Αργυράκη, Νίκος Περάκης
Μυρτώ Αλικάκη, Λυδία Σγουράκη
Γιώργος Φειδάς, Ρένος Ρώτας
Θέμις Μπαζάκα
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ορέστης Ανδρεαδάκης
Τάνια Φράγκου, Κορίνα Καμμένου
Λουκάς Κατσίκας (Παρουσιαστής της Βραδιάς)
Ναταλία Αργυράκη, Λία Παπαϊωάννου

Τατιάννα Παππά, Όλγα Κεφαλογιάννη, Στέλλα Μπενιουδάκη
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts