Πυροβολισμοί έξω από το μαγαζί του Μιχάλη Ιατρόπουλου και του συντρόφου της Μαρίας Ηλιάκη

Οι πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ αναφέρουν πως πριν από μερικές ημέρες έπεσαν πυροβολισμοί έξω από το μαγαζί του Μιχάλη Ιατρόπουλου και του συντρόφου της Μαρίας Ηλιάκη, Νεκτάριου Γαλίτη στην Τρούμπα, αμέσως υπήρξε άμεση κινητοποίηση από την ομάδα ΔΙΑΣ. Ο ίδιος ο ηθοποιός, βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και σε έξαλλη κατάσταση προσπαθεί να εξηγήσει το σενάριο, λέγοντας πως τα γεγονότα έχουν παραποιηθεί και οι πυροβολισμοί έπεσαν 200 μέτρα μακριά από την επιχείρηση του. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η ανακοίνωση του μπαρ:
“Αγαπητοί φίλοι και φίλες, σχετικά με τα ανακριβή δημοσιεύματα περί “πρυροβολισμών σε μπαρ στον Πειραιά”, θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως το εν λόγω ζευγάρι ποτέ δεν εισήλθε στον χώρο μας διότι ευρισκόντουσαν σε κατάσταση μέθης και αρνηθήκαμε την είσοδό τους προς αποφυγήν επεισοδίων εντός του καταστήματος. Έπειτα, κατά την αναχώρηση με το όχημά τους επί της οδού Φίλωνος με κατεύθυνση προς Μπουμπουλίνας, σταμάτησαν και πυροβόλησαν στον αέρα τρεις φορές και εν συνεχεία έφυγαν. Κανένα επεισόδιο δεν έγινε εντός του χώρου μας”.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts