Ραγίζει καρδιές ο πατέρας που έχασε το παιδί του στη Μόρια

Συγκλονίζει ο Ιρακινός που έχασε την Πέμπτη στη Μόρια το γιο του, ενώ παράλληλα αγωνιά για την τύχη της γυναίκας του Μπεάν και του δεύτερου παιδιού του Μπαχέζ, οι οποίοι νοσηλεύονται στην εντατική.

Ο ίδιος μίλησε στους δημοσιογράφους, περιγράφοντας με δάκρυα στα μάτια τις τραγικές στιγμές που έζησε και τις απεγνωσμένες προσπάθειές που έκανε για να σώσει την οικογένεια του, όταν ξέσπασε η φωτιά.

«Το παιδί μου χάθηκε. Θέλω το παιδί μου πίσω», είπε ο Ναμπάς κλαίγοντας.

«Ξαφνικά, πήραμε φωτιά. Μέχρι να ανοίξω το φερμουάρ, πήρε φωτιά η σκηνή. Πρόλαβα να βγάλω τα παιδιά μου έξω. Κάηκε το μεγάλο. Το παιδί μου ξεψύχησε μέσα στην αγκαλιά μου. Το είχα στα χέρια μου».

Η μητέρα των παιδιών δε γνωρίζει ακόμη ότι το 6χρονο αγγελούδι της έχει χαθεί κι εκείνος ξεσπά, μόλις βγαίνει από το ΚΑΤ, όπου βρίσκεται η σύζυγός του, χτυπώντας το κεφάλι του σε μεταλλικό κάλυμμα ψυγείου περιπτέρου.

Ο 4χρονος Μπαχέζ διακομίστηκε στις 4 τα ξημερώματα από το νοσοκομείο της Μυτιλήνης στο Παίδων «Αγία Σοφία» με εγκαύματα στο θώρακα, την κοιλιά και τα πόδια.

Η οικογένεια Μπεφερί έφυγε πριν από τις 3,5 μήνες από την πόλη Σουλεϊμανίγ, του Ιρακινού Κουρδιστάν, αφήνοντας πίσω της τα πάντα. Έδωσαν 8.000 ευρώ στους διακινητές για να τους μεταφέρουν στην Σμύρνη και από εκεί στην Μυτιλήνη. Στο Αιγαίο η βάρκα τους άρχιζε να μπάζει νερά. Φοβήθηκαν για τη ζωή τους, αλλά τα κατάφεραν και πάτησαν στη στεριά σώοι και αβλαβείς. Μία καλύτερη ζωή άρχιζε για εκείνους ή μάλλον… έτσι νόμιζαν.

 

 

Πηγή: lesvosnews.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts