Ραγδαίες εξελίξεις μετά τα χτυπήματα-Επιβεβαιώνονται οι προφητείες των Αγίων Πατέρων;

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο ο πλανήτης βρίσκεται σε μια κατάσταση πανικού.Από τη μία η εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη στην Τουρκία μπροστά στις κάμερες, από την άλλη το τρομοκρατικό – καρμπόν χτύπημα στο Βερολίνο, μαρτυρούν πως η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τα χτυπήματα μπορεί να είναι σε διαφορετικές χώρες αλλά έχουν μια κοινή συνισταμένη, τον Αλλάχ.

Αν και επίσημα οι αρχές και συγκεκριμένα οι μυστικές υπηρεσίες εξετάζουν σε βάθος, χωρίς πολλά λόγια μέχρι στιγμής, μέχρι να ανακοινώσουν επίσημα τα πορίσματα αυτό που κρατάμε σαν δεδομένο είναι οι κουβέντες που ξεστόμισε σε κατάσταση αμόκ ο δολοφόνος του Ρώσου Πρέσβη, καθώς και στο Βερολίνο το χτύπημα ξυπνάει εφιάλτες, αφού πρόκειται για ενέργεια που έχει πολλά κοινά με την αιματοβαμμένη Παρασκευή στη καρδιά του Παρισιού.

Οι μέρες αρκετά περίεργες, οι εξελίξεις και τα γεγονότα δείχνουν πως τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, άλλοι επικαλούνται προφητείες, λόγια και κείμενα των Αγίων πατέρων της ορθόδοξης εκκλησίας μας όπως αυτά του  Κοσμά του Αιτωλού, του Άγιου Παΐσιου και του  Ιωσήφ του  Βατοπεδινού.
Τώρα όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι αφενός η αντίδραση της Ρωσίας και του προέδρου Πούτιν και κατά πόσο (και αν)  θα διαταραχθούν οι σχέσεις τους ενόψει αγωγού. Από την άλλη ποια θα είναι η αντίδραση της Γερμανίας και της Μέρκελ στο θέμα της μετανάστευσης και αν το διάγγελμα της όπου ζητά την τιμωρία του δράστη είναι ειλικρινές ή υπονομεύει ουσιαστικά να τιμωρήσει την Ελλάδα, στέλνοντας πίσω τους 120.000 μετανάστες που πέρασαν τον τελευταίο 1μισι μήνα στη Γερμανία από την Ελλάδα. Η θέση της Ελλάδας είναι πολύ δύσκολη τη συγκεκριμένη στιγμή και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους.
Όπως και να χει οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες!
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts