Ρε Κωστέτσο έλεος! Πόσο πιο χαμηλά;

Εμείς εδώ στο magazinomou.gr ήμασταν από τους πρώτους που γράψαμε τα καλύτερα για τον Βασίλειο Κωστέτσο,τα ρούχα του και το λαμπερό πάρτι για τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος στην Κηφισιά (ακόμη και τώρα διαφήμιση του κάνουμε) αλλά έχει και η υπομονή τα όρια της.

Ο σχεδιαστής λοιπόν θεώρησε σωστό; Έξυπνο; Πρέπον; Ιδιοφυές; Δεν ξέρουμε ακριβώς τι, αλλά για να το κάνει όλο και κάποια σιγουριά θα είχε στο μυαλό του- να πάρει τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να της φορέσει ένα κορμάκι και να την πάει έξω από τη Βουλή να ποζάρει μετά περισσής άνεσης στο φακό για να προωθήσει τα ρούχα του.

Όπως θα δείτε βέβαια και στο βίντεο ήταν μια οργανωμένη επιχείρηση καθώς υπήρχε και επαγγελματίας που την τραβούσε καθώς δεν αρκέστηκαν στα ερασιτεχνικά βίντεο του κινητού.

Αυτόν τον φαντάρο, τον τσολιά δεν τον σκέφτηκε κανείς; Τον ρωτήσανε αν θέλει να τον φωτογραφήσουν και να κυκλοφορήσουν παντού οι εικόνες του με μια τσίτσιδη μοντέλα δίπλα του η οποία πέρασε τη Βουλή για πασαρέλα;

Παιδιά χαλαρώστε λίγο γιατί δεν σας βλέπουμε καλά.

%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be

%ce%b5%ce%bb%cf%83

%ce%ba%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bb

https://www.instagram.com/p/BOQcCU3j_DQ/?taken-by=vassilioskostetsos

https://www.instagram.com/p/BOQJtxPj2K2/?taken-by=vassilioskostetsos

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts