Σάσα Βαρδινογιάννη και Γιώργος Ντάβλας στο Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό

Την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα την όμορφη πόλη της Λεμεσού επέλεξαν για τις ολιγοήμερες διακοπές τους η Σάσα Βαρδινογιάννη και ο Γιώργος Ντάβλας, επιλέγοντας για τη διαμονή τους το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Mediterranean Beach Hotel των Stademos Hotels, το οποίο αποτελεί συνώνυμο της πολυτέλειας και των διακοπών υψηλού επιπέδου.

Η αληθινή φιλοξενία ήταν ανέκαθεν το σήμα κατατεθέν του Mediterranean Beach Hotel, ένα superior 4 αστέρων θέρετρο που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του κόλπου της Λεμεσού και είναι κοντά στον αρχαιολογικό χώρο του βασιλείου της Αμαθούντας, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης ( 8 χιλιόμετρα ). Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του όχι μόνο πολυτελείς εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, αλλά και μία απόλυτη εμπειρία διακοπών με έντονο το άρωμα της Μεσογείου καθώς είναι χτισμένο με επιβλητική θέα στη θάλασσα περιτριγυρισμένο από εκπληκτικούς κήπους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts