Σε ποιους τα χώνει ο Θάνος Τζήμερος; «Mου γίνατε όλοι επαναστάτες του φραπέ με το i-phone και ζητάτε χαρτζιλίκι από τη φουκαριάρα τη μάνα σας για να αγοράσετε τα σπρέυ που γράφετε τις ηλιθιότητές σας»

Ποιος είδε τον Θάνο Τζήμερο και δεν τον φοβήθηκε. Ο ίδιος μόλις χθες ανακοίνωσε πως θα βρεθεί στην εκπομπή «Όλα ξεκόλλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη και πως εκεί θα μας πει για πρώτη φορά δημοσίως πως έχει συγγένεια με τον Τσε.

Συγκεκριμένα λοιπόν έγραψε:

%cf%84%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%83

Αυτό το post ενόχλησε κάποιους. Τα σχόλια ήταν πολύ καυστικά και τον ανάγκασαν να επανέρθει με νέο post στο οποίο τα χώνει χοντρά και γράφει μεταξύ άλλων: «Ρωτήστε τους παππούδες σας, αν ζουν, γελοίοι σχολιαστές του διαδικτύου. Να σας πουν πώς δενότανε τ΄ ατσάλι. Να σας πουν πώς έβγαινε ο επιούσιος όταν είχες να θρέψεις 5 παιδιά. Που μου γίνατε όλοι επαναστάτες του φραπέ με το i-phone και ζητάτε χαρτζιλίκι από τη φουκαριάρα τη μάνα σας για να αγοράσετε τα σπρέυ που γράφετε τις ηλιθιότητές σας και νομίζετε ότι κάτι φοβερό και τρομερό κάνατε στην ανώφελη ζωή σας. ¨Αντε πάτε να εισπράξετε το εικοσαρικάκι από την Κουμουνδούρου, τρολάκια της συμφοράς, τσιουάουα με ροζ κορδελίτσα που έχει το σφυροδρέπανο κεντημένο με χρυσοκλωστή.»

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%83

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts