Σε ρινγκ μετατράπηκε αίθουσα δικαστηρίου στην Κρήτη με αφορμή υπόθεση βιασμού

Καυγάς άνευ προηγουμένου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στη δίκη για την υπόθεση του βιασμού μιας 28χρονης γυναίκας με κατηγορούμενους δυο νεαρούς άνδρες. Πιάστηκαν στα χέρια οι συγγενείς.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Ιούλιο του 2013 όταν η 25χρονη -τότε,  είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού των δύο νεαρών ανδρών κοντά σε στάση λεωφορείου σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ενώ περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της.

Ζητήθηκε λοιπόν από την πλευρά της υπεράσπισης αναβολή για λόγους ασθενείας του ενός εκ των συνηγόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο διέκοψε για μια ώρα προκειμένου να προσκομιστεί το απαραίτητο έγγραφο αλλά το κλίμα στην αίθουσα ήταν ήδη έντονο και πολεμικό και στο άκουσμα της διακοπής οι συγγενείς των δυο πλευρών πιάστηκαν στα χέρια.

Έπεσε άγριο ξύλο, ενώ χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας η σύρραξη σταμάτησε με τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων από την πλευρά των κατηγορουμένων.

Τελικά, το δικαστήριο διέκοψε για τις 29 Νοεμβρίου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts