Σημαντικές ενέργειες από την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και τον ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline Hellas

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη εξασφάλισε και παρέστη στην παράδοση:

-Ιατρικού εξοπλισμού ύψους 500.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού

-Ιατρικού εξοπλισμού 50.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Αρεταίειο

-Η ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ, τα ντουλάπια αποθήκευσης των μαθητών καθώς και ο αναγκαίος κλιματισμός του δημόσιου ειδικού νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου – λυκείου κωφών και βαρήκοων παιδιών Αργυρούπολης καθώς και οπτικοακουστικό υλικό

-Σχολικών πινάκων στο ειδικό γυμνάσιο – λύκειο κωφών και βαρήκοων παιδιών Αγίας Παρασκευής

-Ηλεκτρονικών υπολογιστών και του ειδικού ξύλινου πατώματος του γυμναστηρίου στο ειδικό δημοτικό Λυκόβρυσης Πεύκης.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω της συνεργασίας της με το Project C.U.R.E. www.projectcure.org και η σπουδαία αρωγή του Lifeline Hellas www.lifelinegr.org και του Ιδρύματος Μποδοσάκη www.bodossaki.gr  στην διεξαγωγή των ιδιαίτερα απαιτητικών διαδικασιών διεκπεραίωσης, ολοκλήρωσαν επιτυχώς την παράδοση αναγκαίου ιατρικού και εξοπλισμού στα νοσοκομεία Αρεταίειο και Π. & A. Κυριακού.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια είμαστε ευγνώμονες στην αμέριστη υποστήριξη της δωρητού Κυρίας Αλεξάνδρας Μαρτίνου η οποία προσέφερε τη μεταφορά  του εξοπλισμού από την Αμερική. Επίσης τις εσωτερικές μεταφορές και την αποθήκευση ανέλαβε ο κος Νίκος Σπυράκος και η εταιρεία του ΑΕRΟΜΕΤ HELLAS LTD.

Ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών Δρ. Ιωάννης Παπαδάτος ευχαρίστησε θερμά την Πριγκίπισσα Αικατερίνη, την Κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου και το Lifeline Hellas. H Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε τον Dr. Douglas Jackson, Πρόεδρο του Ιδρύματος Project Cure και την Κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου για την μεγάλη τους δωρεά.  Επίσης, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την μεγάλη προσπάθεια τους και όλο το νοσοκομείο για την άριστη συνεργασία.

Στη συνέχεια, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μαζί με Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas επισκέφθηκαν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αρεταίειο όπου σε συνεργασία με τον κοινωφελή οργανισμό Human Plus www.human-plus.de  της Γερμανίας και το Ίδρυμα Μποδοσάκη, προσφέρθηκε ιατρικός εξοπλισμός αξίας 50.000 ευρώ. Ο Δρ. Ευθύμιος Κ Δεληγεώρογλου, Καθηγητής / Διευθυντής της Ιατρικής Σχολής Ε Κ Π Α ευχαρίστησε το Lifeline Hellas για την μεγάλη του προσφορά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αρεταίειο. Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Human Plus κύριο Ανέστη Ιωαννίδη για την σημαντική προσφορά και το νοσοκομείο για την σπουδαία προσφορά του στην κοινωνία.

Ακολούθως, επισκέφθηκαν το δημόσιο ειδικό νηπιαγωγείο, δημοτικό και γυμνάσιο – λύκειο κωφών και βαρήκοων παιδιών Αργυρούπολης.  Εκεί, ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas σε συνεργασία με το The Holley Institute www.holleyfv.org της Αμερικής και την Πρόεδρο Κυρία Ardis Gardella, προσέφερε την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ, τα ντουλάπια αποθήκευσης των μαθητών καθώς και τον αναγκαίο κλιματισμό.  Τα παιδιά υποδέχθηκαν την Πριγκίπισσα τραγουδώντας τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και οι διευθυντές του σχολείου όπως και οι δάσκαλοι ευχαρίστησαν το Lifeline για την μεγάλη βοήθεια. Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε τους μαθητές και τους προσέφερε δώρα τονίζοντας τους ότι είναι ίσοι με όλα τα παιδιά. Επίσης, ευχαρίστησε την Κυρία Ardis Gardella, Πρόεδρο του The Holley Institute των ΗΠΑ για την σπουδαία δωρεά της. Τέλος ευχαρίστησε τον κύριο Ζαχαριά και τον κύριο Δεσύλλα για την προσφορά των παιχνιδιών στα παιδιά.

Το Lifeline Hellas επίσης, προσέφερε μία παιδική χαρά και ένα ψηφιακό στούντιο για την οπτικοποίηση των βιβλίων στο ειδικό νηπιαγωγείο κωφών και βαρήκοων παιδιών Αργυρούπολης, σχολικούς πίνακες στο ειδικό γυμνάσιο – λύκειο κωφών και βαρήκοων παιδιών Αγίας Παρασκευής καθώς και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το ειδικό ξύλινο πάτωμα του γυμναστηρίου στο ειδικό δημοτικό Λυκόβρυσης Πεύκης.

Στις επισκέψεις παρευρέθησαν η αδελφή της Πριγκίπισσας Κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη, η Κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Γενικός Γραμματέας του Lifeline Hellas κύριος Γιάννης Σαχίνης και τα μέλη Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και Κυρία Νάσια Παπαμανώλη, ο κύριος Νίκος Σπυράκος. Επίσης, παρευρέθησαν ο Γραμματέας του Ιδρύματος Μποδοσάκη κύριος Γιάννης Μαθιουδάκης και η Κυρία Ξένια Παπασταύρου, Υπεύθυνη Τμήματος Συμβουλευτικής & Πόρων του Ιδρύματος Μποδοσάκη, η κυρία Θεώνη Γιαννακοπούλου, Γραμματέας της Εφορείας του Αρεταίειου, ο Πρόεδρος του ΔΣ της Εφορείας του Αρεταίειου, Καθηγητής κύριος Γεώργιος Πολυμενέας και ο Καθηγητής κύριος Νικόλαος Βλάχος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts