Σοκάρει η άγρια δολοφονία του θείου του Γιώργου Καραμέρου! Βρέθηκε στραγγαλισμένος στο σπίτι του

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία του 65χρονου άνδρα στους Θρακομακεδόνες. Πρόκειται για το θείο του Γιώργου Καραμέρου ο οποίος βρέθηκε στραγγαλισμένος στο σπίτι του την περασμένη Τρίτη.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, και όλα δείχνουν πως οι δράστες τον έπνιξαν μετά από διαμάχη τυλίγοντάς του το λαιμό με μια ζώνη.

Το άψυχο σώμα του θύματος βρήκαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οδού Ιωάννη Λιόση 84 ύστερα από τηλεφώνημα γειτόνων του ηλικιωμένου, οι οποίοι ανησύχησαν όταν είδαν την εξώπορτα του σπιτιού του ανοιχτή.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έχει συγκλονίσει τους οικείους του που δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη στον αγαπημένο τους άνθρωπο ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που εισέβαλαν οι δράστες στο σπίτι του θείου του Γιώργου Καραμέρου.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, το πτώμα ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα το φρικτό έγκλημα συνέβη δύο 24ωρα πριν τον εντοπισμό του θύματος.

«Είναι μια τραγική απώλεια για την οικογένειά μας. Βιώνουμε ένα βαρύ πένθος» εξομολογήθηκε στην εφημερίδα ο Αντιπεριφερειάρχης του Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργος Καραμέρος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts