Σπαράζει καρδιές Ελληνίδα τραγουδίστρια. Απέτυχε η πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση!

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει η Στέλλα Μπεζαντάκου! Η τραγουδίστρια θέλει να γίνει μητέρα και μαζί με τον σύζυγό της κάνανε προσπάθεια να μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά δυστυχώς απέτυχε!

Μήνες μετά την εφιαλτική εκείνη ημέρα που έμαθε τα νέα η Στέλλα Μπεζαντάκου επέστρεψε στην καθημερινότητά της. «Η απέραντη αγάπη και η στήριξη του συζύγου μου, όπως και της οικογένειάς μου, με τράβηξαν από τη θλίψη. Με σήκωσαν ξανά στα πόδια μου. Ηταν μια δραματική κατάσταση και πραγματικά δε θα ήθελα να τη ζήσω ξανά» είπε στην «Espresso» και συνέχισε: «Επέβαλα το σώμα μου σε μια σειρά ορμονικές αλλαγές και σαν να μην έφτανε που ένιωθα περίεργα, ήρθε και η αποτυχία που ήταν τόσο ψυχοφθόρα. Τώρα μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο και πραγματικά υποκλίνομαι με σεβασμό μπροστά σε εκείνες που προσπαθούν ξανά και ξανά και ξεπερνούν ακόμα και τις 10 εξωσωματικές».

«Χαϊδεύοντας τα σκυλάκια μου έπαιρνα δύναμη και δειλά δειλά σκεφτόμουν μήπως να κάνω ακόμα μία προσπάθεια… Μετά όμως η σκέψη έσβηνε» εξομολογήθηκε.

«Δεν είναι πως θέλω να αποκτήσω ένα παιδί για εγωιστικούς λόγους. Θέλω να γίνω μαμά με τον άντρα μου, γιατί είναι το άλλο μου μισό. Κρίμα που δεν τον γνώρισα πολλά χρόνια νωρίτερα, στα 20 ή 30, γιατί θα είχαμε αποκτήσει πολλά παιδιά. Σκέφτομαι και την υιοθεσία, αλλά ο αγαπημένος μου, λόγω του ότι έχει δύο παιδιά, είναι πολύ σκεπτικός μπροστά σε μια τέτοια κίνηση. Ωστόσο, δεν το έχουμε αποκλείσει ακόμα».

«Η εργασιοθεραπεία είναι το φάρμακο για την τωρινή καλή ψυχολογία μου. Ετοιμάζω περιοδεία που θα ξεκινήσει από τα Γιάννενα και έπειτα θα κατέβω στην Πελοπόννησο, με πρώτο σταθμό την Πάτρα»

Διαβάστε επίσης:

Τζώνη Καλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά: Ευτυχισμένοι μαζί στο Madwalk

Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια, 20/3

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts