Σπουδαία έκθεση της Ιωάννας Ευθυμίου με τίτλο “Mona Lisa” στο Μονακό

Η γνωστή διακεκριμένη καλλιτέχνης Ιωάννα Ευθυμίου που εδώ και χρόνια κάνει  καριέρα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μονακό, πραγματοποίησε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία την έκθεσή της με τίτλο “Mona Lisa“, στο πιο γνωστό & κεντρικό εστιατόριο του Μονακό Bagatelle σε συνεργασία με την Opera Gallery και πολλούς επισήμους προσκεκλημένους .

Το διάσημο εστιατόριο Bagatelle που εκτός από το Μονακό έχει την έδρα του και σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως το St. Tropez, Dubai, New York, St. Barth, κλπ, γέμισε τη βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης από κόσμο που έσπευσε να θαυμάσει από κοντά τις δημιουργίες της Ελληνίδας ζωγράφου .

Στην έκθεση αυτή , η ζωγράφος εμπνεύστηκε από τη Μόνα Λίζα που  την “ταξιδεύει” με φόντο διάφορες μητροπόλεις του κόσμου όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Μονακό και φυσικά την Αθήνα !

Η Ιωάννα Ευθυμίου γνωστή για τα “Γουορχολικά” πορτρέτα της αλλά και θέματα όπως τα πορτρέτα της Βασίλισσας Ελισάβετ και άλλων διασήμων κατά καιρούς, “κλέβει” με χαρισματικό τρόπο από το Λεονάρντο Ντα Βίντσι το γνωστό πορτρέτο της Μόνα Λίζα, βάζοντας τη δική της καλλιτεχνική σφραγίδα και πείθοντας με επιτυχία το κοινό με το χιούμορ που τη διακρίνει στα έργα της.

Η έκθεση είχε και ανθρωπιστικό  χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων της έκθεσης χορηγήθηκε στη φιλανθρωπική οργάνωση των φίλων του Λιβάνου στο Μονακό για νοσοκομειακή περίθαλψη νοσοκομείων για παιδιά στο Λίβανο.

Οι Τύπος & τα μέσα ενημέρωσης  του Μονακό αναφέρθηκαν με θαυμασμό στη ζωγράφο και το έργο της . Την έκθεση επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων και οι γνωστοί ιδιοκτήτες του  διάσημου εστιατορίου Bagatelle του Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεβ & Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, θαυμάζοντας από κοντά τα έργα της Ιωάννας Ευθυμίου .

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η γνωστή ζωγράφος που διατηρεί εδώ και χρόνια πολύ καλές σχέσεις με το παλάτι του Μονακό και έχει κερδίσει τη συμπάθεια αλλά και την εύνοια του Πρίγκιπα Αλβέρτου, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί από κοντά τη Βασιλική οικογένεια και να προσφέρει ένα πανέμορφο πορτρέτο στην Πριγκίπισσα Charlene.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts