Στέλιος Χανταμπάκης: «Το «Survivor» ήταν για εμένα ένα καλό ξεσκαρτάρισμα…» – Tι λέει για τον Ντάνο;

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο παίκτης του «Survivor» που συζητήθηκε όσο κανείς άλλος, πριν αλλά και μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι μίλησε για την εμπειρία του αυτή σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, που έδωσε!

Τι ήταν αυτό που σου είχε λείψει πιο πολύ απ’ την Ελλάδα, όσο ήσουν στον Άγιο Δομίνικο;

Αστειεύεσαι; Η οικογένεια και τα παιδιά μου! Ήταν η πρώτη και τελευταία μου σκέψη κάθε ημέρα στο παιχνίδι.

Θυμάσαι ποια ήταν τα πρώτα λόγια της συζύγου σου, Όλγας, όταν συναντηθήκατε, μετά από 2,5 μήνες;

Δεν έχω συγκρατήσει τόσο τα λόγια, όσο το συναίσθημα. Δεν θυμάμαι τις λέξεις, αλλά το πρόσωπό της. Ανυπομονούσα να την αγκαλιάσω κι αυτό μου έφτανε τα πρώτα λεπτά της συνάντησής μας.

Ο Μανωλάκης, ο γιος σου, τι σου είπε;

Επέστρεψα βράδυ κι όταν γύρισα στο σπίτι, κοιμόταν. Κοιμηθήκαμε μαζί εκείνο το βράδυ, κι όταν ξύπνησε με είδε δίπλα του. Άνοιξε τα μάτια του και μου είπε: «Μπαμπά, έλειπες εννέα ημέρες!».

Αλήθεια, ποιους θεωρούσες μεγαλύτερους «αντιπάλους» σου;

Όλα τα παιδιά τα κοιτούσα το ίδιο, δεν επέτρεψα ποτέ στον εαυτό μου να είναι επιπόλαιος και «φαβορί». Αυτό που πίστευα έγινε κιόλας: στο τέλος αποφασίζει ο κόσμος.

Την ημέρα, λοιπόν, που αποχώρησες, πίστευες όντως ότι εσύ θα έφευγες; Ή ξαφνιάστηκες;

Δεν είναι κάτι που περίμενα, αλλά όχι και κάτι που είχα αποκλείσει. Οι πιθανότητες που έδινα στον εαυτό μου, και στο λέω ειλικρινά, ήταν 50% – 50%.

Υπήρξαν στιγμές, κατά τη διάρκεια ή στο τέλος του παιχνιδιού, που μετάνιωσες για τη συμμετοχή σου; Που έπιανες τον εαυτό σου να προτιμούσε να βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και όχι τόσα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου;

Όχι, μπήκα συνειδητά στο παιχνίδι. Έχω ξεκαθαρίσει αρκετές φορές τους λόγους που με οδήγησαν να συμμετάσχω στο «Survivor».

Άρα; Ο λόγος που πήγες στο «Survivor» ήταν το οικονομικό έπαθλο ή η μεγάλη αυτή δημοσιότητα που αυτή τη στιγμή απολαμβάνεις;

Σε καμία περίπτωση, όσο κι αν πίστευα πολύ στην επιτυχία του project, δεν μπορούσα να φανταστώ -και νομίζω κανείς από την παραγωγή- την τεράστια απήχηση του παιχνιδιού. Συνεπώς, σε καμία περίπτωση δεν επιδίωξα τη δημοσιότητα. Ερχόμουν από μια πετυχημένη τηλεοπτική συνεργασία και συζητούσα ήδη τα επόμενα τηλεοπτικά επαγγελματικά μου βήματα με τον ΣΚΑΪ. Το κίνητρο ήταν ξεκάθαρα, λοιπόν, η οικονομική μου αμοιβή που είχα συμφωνήσει, ανεξαρτήτως του επάθλου.

Τρόμαξες όταν διαπίστωσες πως αρκετοί άνθρωποι δημιούργησαν για σένα πολύ αρνητική εικόνα, με βάση τα όσα έβλεπαν να εκτυλίσσονται μέσα στο παιχνίδι;

Η εμπειρία μου στην τηλεόραση, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μέσα στα τηλεοπτικά studio αλλά και στα δωμάτια των μοντάζ, με είχε διδάξει, ότι η τηλεόραση είναι ένας μαγικός χώρος. Η εικόνα που θέλεις να δείξεις, η ιστορία που θέλεις να αφηγηθείς, το μήνυμα που θέλεις να περάσεις, μπορεί να κατασκευαστεί έντεχνα για πλάκα. Δεν τρόμαξα, επιβεβαιώθηκε απλά η σκέψη που σου περιέγραψα.

Απογοητεύτηκες από την αντιμετώπιση ανθρώπων που ίσως να θεωρούσες φίλους σου;

Το «Survivor» ήταν για εμένα ένα καλό ξεσκαρτάρισμα.

Είναι κάτι που έχω απορία όλο αυτό τον καιρό που παρακολουθώ το παιχνίδι: Είχατε και off camera κόντρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παραλία;

Αν κάτι θέλω να καταστήσω σαφές, είναι ότι είμαι από τους παίκτες του παιχνιδιού που η συμπεριφορά μου ήταν ακριβώς ίδια, με ανοιχτές ή κλειστές κάμερες. Κι αυτό είναι κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν τόσο οι άνθρωποι της παραγωγής όσο και οι συμπαίκτες μου. Η απάντηση, λοιπόν, είναι αρνητική στην ερώτηση. Δεν είχα κανένα λόγο, τακτική ή σκοπό να παίξω κάποιο ρόλο. Ήμουν ειλικρινής.

Εκείνος είπε ότι μπορεί να μη γίνετε ποτέ φίλοι, αλλά άνετα θα καθόταν σε ένα τραπέζι μαζί σου, να φάτε και να μιλήσετε. Ισχύει το ίδιο και για σένα;

Φυσικά. Ο Γιώργος, όπως και ο καθένας από εμάς, έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία. Έχουμε την ευκαιρία, και είναι κάτι που πραγματικά θα χαιρόμουν, να συστηθούμε ξανά σε πραγματικές συνθήκες.

* Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *
Πηγή: Down Town Κύπρου

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts