Στέφανος Κωνσταντινίδης: Γέννησε η γυναίκα του – Η πρώτη φωτο με το μωρό

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έφυγε τρέχοντας από το πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά τον Κου Κου», το πρωί της Παρασκευής. Ο δημοσιογράφος βρισκόταν κανονικά στο πόστο του μέχρι που οι τηλεθεατές είδαν, μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, την Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώνει τον λόγο της απουσίας του.«Η γυναίκα του Στέφανού μας γεννάει, θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς! Θα έρθει ο γιος. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μας. Μόλις έσπασαν τα νερά. Έχει φύγει τρέχοντας και περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή τα πολύ μεγάλα νέα. Να είναι ένα γερό παιδάκι…», είπε η παρουσιάστρια του Star. Λίγη ώρα αργότερα ο ευτυχισμένος μπαμπάς ανέβασε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό του. «Σ ευχαριστώ γυναικάρα μου», έγραψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη λεζάντα και αποκάλυψε ότι το όνομα του μικρού θα είναι Αντώνης.

https://www.instagram.com/p/BfQUepiHuUw/?utm_source=ig_embed

Διαβάστε επίσης:

Στη Φωλιά Των Κου Κου: Ο Δημοσιογράφος Έφυγε Τρέχοντας Γιατί Γεννάει Η Γυναίκα Του

Τι λέει η Ευαγγελία Αραβανή για τον πολυσυζητημένο γάμο και την εγκυμοσύνη της από τον Νίκο Οικονομόπουλο; Απαντάει στις φήμες!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts