Στην Αθήνα ο διάσημος Σουηδός Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής Per Hedén για την παρουσίαση της ημερίδας «Teoxane Masterclass

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Maroussi Plaza, παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία οι πρωτοποριακές τεχνικές και θεραπείες προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ νέας γενιάς σε πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους από όλη την Ελλάδα, από τον διάσημο Σουηδό πλαστικό χειρουργό και επιστημονικό συνεργάτη της TEOXANE, Dr. Per Hedén, Επίκουρο Καθηγητή στο Karolinska Institute της Στοκχόλμης.

Μαρία Κοτρώτσιου (Πλαστικός Χειρουργός), Αθανάσιος Χριστόπουλος (Πλαστικός Χειρουργός), Βίκυ Μπαφατάκη ( Επικοινωνιωλόγος – Δημοσιογράφος ), Σαπφώ Γουργιώτη (Δερματολόγος)

Ομιλίες επίσης πραγματοποιήθηκαν από τον Δρ. Αθανάσιο Χριστόπουλο – Πλαστικό Χειρουργό, την Δρ. Αθηνά Γιαννοπούλου – Πλαστικό Χειρουργό και την Δρ. Μάργκη Καπελλάρη – Δερματολόγο.

Τάσος Μπιρσίμ (Σκηνοθέτης), Νανά Καραγιάν (Σχεδιαστής), Νίκος Αποστολόπουλος (Σχεδιαστής), Βίκυ Μπαφατάκη ( Επικοινωνιωλόγος – Δημοσιογράφος )

Τα καινοτόμα και πρωτοποριακά υαλουρονικά της διάσημης ελβετικής εταιρίας Teoxane που απέσπασαν, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την διάκριση Best Dermal filler της χρονιάς, απολαμβάνουν της προτίμησης τόσο των ιατρών όσο και εκατομμυρίων γυναικών και αντρών ανά τον κόσμο. Με τα υαλουρονικά νέας γενιάς επιτελείται ανώδυνο mini lifting με εμφανές αποτέλεσμα και ο ασθενής αμέσως μετά την εφαρμογή είναι σε θέση να ακολουθήσει κανονικά τις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Dr. Per Heden ( Associate Professor In Plastic Surgery At The Karolinska Institute Sweden )

Επιπροσθέτως, παρουσιάστηκαν και τα δερμοκαλλυντικά Teoxane, με βασικό συστατικό το υαλουρονικό με άρτια αποτελέσματα για την αφυδάτωση του δέρματος και την αντιγήρανση. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Τάσος Μπιρσίμ, ο σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος, η δημοσιογράφος Άννα Δρούζα, η Μαρία Πλούταρχου, η επικοινωνιολόγος – δημοσιογράφος Βίκυ Μπαφατάκη.

Παναγιώτης Μητσάκος (Δερματολόγος), Κωνσταντίνα Μάμαλη (Δερματολόγος)
Σωτήρης Σακούλης (Managing Director Teoxane Greece), Μαρία Σοφία Κουράκου (Δερματολόγος)
Μελίνα Νικάκη (Δερματολόγος), Λάουρα Υφαντή (Δερματολόγος), Μάργκη Καπελλάρη (Δερματολόγος), Κωνσταντίνος Δελής ( Managing Director Teoxane Greece ), Δήμητρα Ραγιαδάκου (Δερματολόγος)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts