Στο θεατρικό σανίδι η Τέτα Καμπουρέλη. Τι λέει η ίδια;

Αυτό δεν το περιμέναμε παρόλο που είχε δώσει κάποια δείγματα. Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν θα δούμε την Τέτα Καμπουρέλη να κάνει guest στην παράσταση «Ο κύκλος». Μια πολύ αξιοπρεπής εμφάνιση και μάλιστα σε κόντρα ρόλο αφού μην ξεχνάμε πως υποδύθηκε την κακιά. Ωστόσο και παλιότερα η ίδια έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως το θέατρο είναι το όνειρο της, είναι κάτι που δεν έχει αφήσει ποτέ, αφού κάνει μαθήματα υποκριτικής και χορού ανελλιπώς. Φέτος ήρθε η μεγάλη στιγμή για την αγαπημένη μας αισθητικό η οποία θα συμμετέχει στην παράσταση «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» στο θέατρο Χυτήριο σε σκηνοθεσία Βάσιας Παναγοπούλου. Τι λέει η ίδια για όλα αυτά; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πάντα έκανα χορό, τραγούδι, μαθήματα υποκριτικής

«Τα όνειρα δεν απαγορεύονται, έτσι δεν είναι; Με πήρε η Βάσια Παναγοπούλου γι΄αυτό το ρόλο και με πολύ μεγάλη μου χαρά δέχτηκα. Πήρα το σενάριο, το διάβασα και όταν τον διάβασα τον δικό μου ρόλο κατάλαβα πόσο δίκιο είχε που διάλεξε εμένα. Μου πάει γιατί είμαι εγώ, η μορφωμένη, αριστοκρατική, που δεν θέλει να δεχτεί τι της συμβαίνει. Αυτό είναι  το κοινό μας. Και τώρα που έκανα και το πρώτο μου εγγονάκι, είμαι και σε μια ηλικία να κάνω αυτά που θέλω και να τα υποστηρίξω πάνω απ΄όλα. Είναι το όνειρό μου. Δεν σταμάτησα, πάντα έκανα χορό, τραγούδι, μαθήματα υποκριτικής».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την παράσταση που σας αναφέραμε πιο πάνω:

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts