Συνάντηση στο Άμπου Ντάμπι με αφορμή την ταινία Born a King

Στο Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, βρέθηκε ο γνωστός PR Manager, Γιώργος Ντάβλας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παραμονής του συνάντησε την Πριγκίπισσα Λούλουα Μπίντ Τούρκι Αλ Φάισαλ, εγγονή του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Faisal μαζί με τη μητέρα της, Δέσποινα Σαχίνη. Μαζί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την ταινία «Born a King», στην οποία παρουσιάζεται η αληθινή ιστορία της ζωής του Σαουδάραβα Βασιλιά και η οποία αναμένεται να προβληθεί στο Φεστιβάλ Καννών τον ερχόμενο Μάιο.

Η ταινία «Born a King» μας μεταφέρει πίσω στο 1919 περιγράφοντας την εκπληκτική ιστορία της πραγματικής ζωής του Faisal, ενός 14χρονου έφηβου πρίγκιπα, ο οποίος με εντολή του πατέρα του, πρίγκιπα Abd Al-Aziz, μεταβαίνει από τις ερήμους της Αραβίας στο Λονδίνο, σε μια διπλωματική αποστολή ύψιστης σημασίας για τη χώρα του. Στο Λονδίνο θα πρέπει να διαπραγματευτεί με μερικούς από τους σπουδαιότερους ανθρώπους της εποχής, συμπεριλαμβανομένου του Λόρδου Curzon και του Winston Churchill, ενώ αναπτύσει  φιλία με την Πριγκίπισσα Mary, η οποία τον βοηθά να κινηθεί μέσα στους δύσβατους διαδρόμους της εξουσίας.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Hermione Corfield, ο Laurence Fox και o Kenneth Cranham, το σενάριο υπογράφουν ο Bader Al Samari, ο Henry Fitzherbert και ο Ray Loriga ενώ τη σκηνοθεσία ο Agustí Villaronga

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts