Συνεργασία Βασίλη Διαμαντόπουλου και Βασίλη Ζούλια

Η καλλιτεχνική ομάδα του Βασίλη Διαμαντόπουλου συνεργάστηκε με τον βετεράνο της μόδας Vassilis Zoulias σε μία άκρως “red carpet” καλοκαιρινή βραδιά! Στα πλαίσια προώθησης ταινίας που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε τις δημιουργίες του στους εκλεκτούς καλεσμένους του, μαζί με τον στενό του συνεργάτη Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος πλαισιώνει πάντα με την δική του συλλογή από μοναδικά κοσμήματα υψηλής αισθητικής, τις δημιουργίες του σχεδιαστή.

Από αυτή την λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο γνωστός hair stylist Βασίλης Διαμαντόπουλος με την καλλιτεχνική του ομάδα, ο οποίος επιμελήθηκε τα χτενίσματα όλων των μοντέλων, επιλέγοντας clean-cut σινιόν και ρομαντικούς κότσους που συμπλήρωσαν αρμονικά το τελικό αποτέλεσμα. Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος που μετρά 20 χρόνια ως επαγγελματίας στον χώρο της κομμωτικής, είναι Art Director – Ιδιοκτήτης της Σχολής Κομμωτικής Διαμαντόπουλος και ιδιοκτήτης του γνωστού κομμωτηρίου Vassilis P Diamantopoulos που εδρεύει στην Κηφισιά. Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος με τον Βασίλη Ζούλια συνεργάζονται όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώνοντας ότι η ποιότητα στην τέχνη δεν προκύπτει, αλλά ωριμάζει αργά μέσα από τις επιλογές τους ως επαγγελματίες!

Το makeup επιμελήθηκε η Shiseido υπό την επίβλεψη του επίσης γνωστού makeup artist Βαγγέλη Θόντου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts