Συνεχίζει ή όχι και του χρόνου το «Φως στο τούνελ»;

Η Αγγελική Νικολούλη και το  «Φως στο τούνελ» έριξε αυλαία για την φετινή σεζόν και αποχαιρέτησε το κοινό του. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά το «τέλος» η παρουσιάστρια μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής πέρασε σε μια ανακοίνωση. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τι έγραψε:

«Τα φώτα έσβησαν για την καλοκαιρινή περίοδο. Συνεχίζουμε να πορευόμαστε για 23η χρονιά  στο «Τούνελ»  και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το ερχόμενο φθινόπωρο. Θα είμαστε στον Alpha, το κανάλι που μας εμπιστεύεται και στηρίζει την προσπάθεια μας για προσφορά στον συνάνθρωπο. Το γραφείο μας παραμένει ανοιχτό και μπορείτε να επικοινωνείτε με τους  δημοσιογράφους της εκπομπής, στο τηλέφωνο 212 212 4290. Για τυχόν εξελίξεις σε πολύκροτες υποθέσεις,  θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε μέσω διαδικτύου από τον ιστότοπο μου, στο  anikolouli.gr. Θέλω για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας  και την πολύτιμη συμβολή σας στις έρευνες μας. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι!».

 

Διαβάστε επίσης:

Όταν η Σάρα του Survivor έπαιξε στο “Daddy Cool” του ANT1

(πατήστε το κουμπί)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts