Συνεχίζει την απεργία πείνας ο Απόστολος Γκλέτσος

Σε απεργία πείνας προχώρησε έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, διαμαρτυρόμενος για την κατάργηση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών  Γενικό Λύκειο Πελασγίας, που αναγκάζει τους υποψήφιους να μετακινηθούν στη Στυλίδα.

Όπως ανέφερε στο newsit.gr, «δεν γίνεται να ταλαιπωρηθούν έτσι 16 παιδιά και να κάνουν 60χλμ την ημέρα προκειμένου να δώσουν εξετάσεις. Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν θα το επιτρέψω».

Η απόφαση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου ανακοινώθηκε πριν απο περίπου δυο εβδομάδες. Ο Απόστολος Γκλέτσος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο υπουργείο, το οποίο του απάντησε πως “δεν πρόκειται να καταργηθεί το εξεταστικό κέντρο”. Παρά τις διαβεβαιώσεις, ανακοινώθηκε τελικά την Πέμπτη από την περιφερειακή διεύθυνση της Στερεάς Ελλάδας πως το εξεταστικό κέντρο της Πελασγίας καταργείται.

 

* Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts