Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Η δήλωση για τον Στέλιο Κρητικό που πυροδότησε τα σχόλια πως κινείται βάσει στρατηγικής

Όπως σας είχαμε ενημερώσει την Πέμπτη, το συμβούλιο του Survivor είχε μεγάλες εντάσεις για τους Διάσημους. Πρωταγωνιστής ποιος άλλος; Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Αφού έγινε αναφορά για το έπαθλο που έχασαν οι Διάσημοι και τις αντιδράσεις του παίκτη πριν τον τελικό, επιμένοντας να παίξει, ο Στέλιος Κρητικός πήρε το λόγο εμφανώς θυμωμένος. Ο Κρητικός στη συνέχεια αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σε πρόσφατα νέα τώρα, ο πολυσυζητημένος παίκτης Χάρος, σήμερα μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του και ξάφνιασε πολλούς. Πολλοί έκαναν δηλαδή λόγο πως ο Σώζων, κινείται βάσει στρατηγικής αφού οι δυο τους δεν είχαν και την καλύτερη των σχέσεων. Ο ίδιος, είπε στη συνέντευξή του στην κάμερα σχετικά με την αποχώρηση: «Γυρίσαμε στην παραλία με συναισθήματα ανάμεικτα, με ένα βαρύ κλίμα λόγω του ότι απουσίαζε ο Στέλιος. Ο πάτερ φαμίλιας της οικογένειας των Survivors, όλα τα παιδιά ήταν με το κεφάλι σκυμμένο και με μάτια βουρκωμένα. Και εγώ μαζί γιατί είχα πάρει πράγματα από αυτόν τον άνθρωπο… Έτυχε να τον γνωρίσω σε μια περίοδο που δεν μπορούσε να προσφέρει πολλά αγωνιστικά και ίσως αυτό να διογκώνει κάποια πράγματα». Η δήλωση αυτή φυσικά, έκανε τους πιστούς τηλεθεατές του παιχνιδιού να ξεσηκωθούν.

Δείτε το video παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Power of love: Ξεκατινιάστηκαν για τα social media- Άφωνη η Μπακοδήμου με όσα ειπώθηκαν

Σταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός: Δείτε το υπέρκομψο σπίτι της πολύτεκνης πλέον οικογένειας

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts