Τζίνα Αλιμόνου: Οι πρώτες δηλώσεις για την ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» στα τέλη Μαρτίου η είδηση πως η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης χωρίζουν μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά και η ηθοποιός μίλησε, για πρώτη φορά, μπροστά στις κάμερες, για τα νέα δεδομένα στη ζωή της.

Τα σύννεφα στο γάμο του ζευγαριού άρχισαν να δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της μετοίκησής τους προ διετίας στην Αμερική, η οποία τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και επέστρεψαν στην Αθήνα, ενώ, εκτός από την αίτηση διαζυγίου, ο επιχειρηματίας κατέθεσε και ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας να πάρει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα, το αίτημα του κ. Βαρδινογιάννη απορρίφθηκε και το δικαστήριο έκρινε πως τα παιδιά καλώς βρίσκονται στην Ελλάδα μαζί με την μητέρα τους.

«Θα ήθελα να επιστρέψω, να κάνω κάτι. Δεν ξέρω αν θα είναι τηλεόραση ή θέατρο, αλλά, ναι, θα αρχίσω να εργάζομαι», είπε σε δημοσιογράφους η Τζίνα, που παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης Η Αγάπη Άρχισε Μια Μέρα, το βράδυ της Πέμπτης και παραδέχθηκε πως «είναι πολύ δύσκολο με τέσσερα παιδιά, δεν υπάρχει χρόνος, αλλά πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Παίρνεις ευχαρίστηση από τα παιδιά». (Συνεχίστε παρακάτω…)

Παράλληλα, δεν δίστασε να απαντήσει όταν ρωτήθηκε αν ένας νέος σύντροφος είναι στα σχέδιά της. «Είναι πολύ νωρίς!», απάντησε χαμογελώντας.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης στο magazinomou.gr:

Η Μελίνα Μακρή εντυπωσίασε ως μοντέλο σε fashion show! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο εδώ. Του έδωσαν και κατάλαβε στον Βέρτη τα κορίτσια του My style rocks (ΦΩΤΟ)

 

Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts