Τιμολέων Διαμαντής: O φαναρτζής που κέρδισε το MasterChef-Τι θα κάνει με το έπαθλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ κατέκτησε ο Τιμολέων Διαμαντής, που κατά πολλούς θεωρούταν φαβορί. Ποιος είναι, όμως, ο 28χρονος, που πήρε την πρωτιά στον φετινό κύκλο της εκπομπής; Ο Τιμολέων, με καταγωγή από την Μακρινίτσα Πηλίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο, όπου και έμενε ως και την ημέρα που μπήκε στον διαγωνισμό μαγειρικής, αν και για κάποιο χρονικό διάστημα εργαζόταν στο εξωτερικό και, συγκεκριμένα, σε αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων στο Γκέτεμποργκ. Μέχρι τα 21 του ήταν βαφέας αυτοκινήτων. Η μαγειρική, με την οποία ασχολείται τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μπήκε τυχαία στη ζωή του, την αγάπησε και αποφάσισε να γραφτεί σε σχολή.

Για να μπει στην 50άδα του MasterChef «μάγεψε» τους κριτές φτιάχνοντας καραβίδες, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να μαγειρέψει σπετζοφάι στον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς μεγάλωσε ακούγοντας την φωνή του από την τηλεόραση.

Αν και έχει εκφράσει την επιθυμία να ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο χωρητικότητας 20-25 ατόμων με ανοιχτή κουζίνα, με κόνσεπτ που θα αλλάζει καθημερινά το μενού και υλικά από την περιοχή του, τα χρήματα που κέρδισε θα τα χρησιμοποιήσει για καλό σκοπό.

Όπως έχει δηλώσει, θα βοηθήσει την οικογένειά του, αλλά και παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο, την ασθένεια από την οποία έχασε τον πατέρα του…

Δείτε στα βίντεο την οντισιόν του Τιμολέοντα και όσα είπε για το έπαθλο:

Διαβάστε επίσης:

Power Of Love: Η επίσημη ανακοίνωση της Μπακοδήμου για την αποχώρηση Δώρου και Αθηνάς!

Σταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός: Δείτε το υπέρκομψο σπίτι της πολύτεκνης πλέον οικογένειας

Κορμάρα μετά τη γέννα η Αθηνά Οικονομάκου! Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στη Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts