Τι γίνεται κορίτσια; Όλες από το ίδιο μαγαζί ψωνίζετε;

Αυτός ο ιός της αντιγραφής που λέγαμε χθες τις έχει κολλήσει όλες! Καταλαβαίνουμε φυσικά την ανάγκη των εταιριών να προβάλλουν τα προϊόντα τους αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Όλες οι παρουσιάστριες, όλων των εκπομπών, όλων των καναλιών, από την πιο παλιά στην πιο καινούργια, με τα ίδια σύνολα, τα ίδια παπούτσια που καμιά φορά αναρωτιόμαστε μήπως μοιράζονται κι άλλα πράγματα, ποιος ξέρει…

Το ότι κάνεις πλέον ένα ζάπινγκ και είναι σα να μην έκανες, δεν είναι πλέον μόνο επειδή γίνεται μια ανακύκλωση των ειδήσεων και όλοι παίζουν τα ίδια και τα ίδια, είναι και το γεγονός πως όλες μα όλες οι παρουσιάστριες είναι σαν δίδυμες αδερφούλες.

Μια κακιά κόπια που δεν ελέγχεται πλέον από κανέναν. Ανοίγεις την τηλεόραση και βαριέσαι από το πρώτο 5λεπτο, χαζεύεις στο Instagram και βλέπεις όλες τις κυρίες της showbiz να διαφημίζουν τα ίδια πράγματα. Καμία πρωτοτυπία. Χάθηκαν οι εταιρίες βρε παιδιά; Στηρίξτε και καμιά άλλη, δηλαδή πόσο ακόμα; Αυτά μόνο στην ελληνική τηλεόραση τα βλέπουμε.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση παρατηρήστε τα παπούτσια όλων των αγαπημένων σας παρουσιαστριών και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

Κάντε μας like στο Facebook!

%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85

%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b7

%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%85

%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%ba%ce%b7

%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%b1

%cf%84%cf%83%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b7

unnamed-224

 

%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%ae

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts