Τι γίνεται με το blog του Γιώργου Λιάγκα στο site της Φαίης;

Το έχουμε παρατηρήσει εδώ και μήνες και είχαμε καταλάβει πως κάτι περίεργο συνέβη. Να που τα γεγονότα μας δικαίωσαν. Ως γνωστόν, ο Γιώργος Λιάγκας διατηρούσε το προσωπικό του blog στο προσωπικό site της πρώην συζύγου του, Φαίης Σκορδά. Μάλιστα όπως όλοι πολύ καλά θυμόμαστε, ο παρουσιαστής δεν στήριζε το συγκεκριμένο site μόνο με την πένα του αλλά πολλές φορές τον έχουμε δει να το προωθεί μέσα από τα social media ή το Πρωινό.

Όπως και να ΄χει, το faysbook.gr αποτελούσε μια οικογενειακή επιχείρηση μέχρι πρότινος.

Παρά το γεγονός πως έχουν ουσιαστικά χωρίσει εδώ και καιρό, ο Γιώργος δεν σταματούσε να αρθρογραφεί. Από τις 17 Σεπτέμβρη όμως άλλαξαν τα πράγματα. Είναι τότε που βλέπουμε το Γιώργο να μας γράφει το τελευταίο του άρθρο με τίτλο: «Ο Γιώργος Λιάγκας στο blog του: Ο κογκολέζος της γειτονιάς…»

%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%822

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φροντίσει ήδη μέσα στο καλοκαίρι να διευθετεί όλες τις εκκρεμότητες, μεταξύ των οποίων και τις νομικές, έτσι ώστε να είναι ελεύθερος και με το νόμο να σταματήσει να γράφει.

Μέχρι τώρα παρόλο που έχουν περάσει 2 μήνες που το blog είναι σε αδράνεια, συνεχίζει να είναι online, με τον κόσμο να περιμένει πως και πως ένα κείμενο του και τον Γιώργο να το έχει βγάλει εντελώς από το κεφάλι του.

 

%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%821

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts