Τι είπε η Φαίη Σκορδά για τη μήνυση που κατέθεσε η Νέγκα στον Λιάγκα

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε η Aθηναΐς Νέγκα σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα, για όλα όσα είπε ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», σχετικά με την παρουσία της στη τηλεοπτική εκπομπή Rodeo στον ΣΚΑΙ.
Η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της αναφέρθηκε στο εν λόγω γεγονός και πήρε θέση. Η Ελεάννα Τρυφίδου, που έχει συνεργαστεί για χρόνια τόσο τηλεοπτικά όσο και στο ραδιόφωνο με τον Λιάγκα αποκάλυψε πως το αυτόφωρο λήγει σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα και η αρχισυντάκτρια του πρωινού τόνισε πως έτσι είναι το χιούμορ του…
«Ο Γιώργος μέσω του χιούμορ λέει και κάτι πιο πικάντικο αλλά είναι χιούμορ, πόσο μάλλον στο ραδιόφωνο… είναι αλλιώς στο ραδιόφωνο, είσαι πιο χαλαρός. Ο Γιώργος είναι ένας και μοναδικός, έχει αυτό το χιούμορ… Ξέρουμε πως σχολιάζει ο Γιώργος…». Δείτε τι άλλο είπε στο ακόλουθο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts