«Τους φέρθηκα όπως τους άξιζε!» Η Πάολα ξεσκίζει το Mad και απαντά για όσα έγιναν στα βραβεία!

Η Πάολα μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και μίλησε πρώτη φορά για όσα συνέβησαν στα βραβεία Mad, και τον σάλο που προκλήθηκε.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ζω τη θλίψη στο κόκκινο. Από εδώ και πέρα ζω με αυτό, το έχω αγκαλιάσει. Ευτυχώς δεν θα το παίξετε αυτό, θα στενοχωρηθεί η μαμά του, αν το δει αυτό!» είπε η τραγουδίστρια, όταν ερωτήθηκε για τη σχέση της με τον Φώτη Ζογλοπίτη, τον οποίο ο δημοσιογράφος αποκάλεσε «πρώην» άντρα της. (Συνεχίστε παρακάτω…)

«Είμαι ένα μαϊμουδάκι που ζω στη ζούγκλα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί, σε ό,τι αφορά τα Mad, ήσουν ο μόνος που κατέθεσε την αλήθεια! Όταν ξεκίνησαν τα βραβεία, παίζει τρέιλερ, παίρνω τον Φώτη και του λέω δεν θα παίξω, θα δεις. Τι να σου πω, στενοχωρήσανε τους δικούς μου, για μένα άσ’το, η παολίνα μου όχι, μοιάζει εμένα! Είχαν στηθεί να το δουν η μαμά μου, η θεία μου. Πώς δεν στενοχωρήθηκα! Όχι, γιατί δεν είχα προβολή, αλλά γιατί μου ξηγήθηκαν έτσι. Κάποιος άνθρωπος για πρώτη φορά τους φέρθηκε όπως τους άξιζε! Για αυτό και δεν με είδατε στην τηλεόραση! Και ναι, είχα σκαλέτα! Ήξερα ότι θα πάρω αυτά τα βραβεία!» είπε, κατακεραυνώνοντας το Mad!

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αμέσως μετά, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από τα όσα διαδραματίστηκαν την επίμαχη βραδιά.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts