Το σχόλιο της Ειρήνης Αϊνατζόγλου στον αστεράτο μάνατζερ ράγκμπι

Ο Πάνος Αργιανίδης γνωρίζει πολύ καλά ότι περνάει ακόμα η μπογιά του και κάνει ότι μπορεί για να είναι στην επικαιρότητα. Σήμερα πόσταρε πάλι-όπως κάθε μέρα άλλωστε, μια φωτογραφία του στο instagram γράφοντας: We are Greeks.. we are Fighters ☆☆☆ We are the Spirit of Olympic Games … Να Αγαπήσετε τον Αθλητισμό ☆☆☆ #summer #survivorgreece #survivorgr#memories #greece?? ». Δεν το συζητάμε, εννοείται πως τίγκαρε τη λεζάντα με αστέρια ο αστεράτος. Τελοσπάντων, στο θέμα μας τώρα, η Ειρήνη Αϊνατζόγλου εκεί που όλοι τον αποθέωναν στα σχόλια δεν άντεξε του σχολίασε: «Μαχητής για μια ζωή!!???». Παιδιά, πέρα από την πλάκα τώρα, το σχόλιο τυχαία το είδαμε αλλά το γεγονός πως τον αποθεώνουν στο Insta-και όχι μόνο, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Πάρτε μια γεύση: 

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη-βόμβα: Παίκτρια του Survivor ξεσκεπάζει την αλήθεια για τον τραυματισμό του Μάριου! «Δεν είχε σπάσει την κλείδα, αλλά…»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts