Το τατουάζ: Ο Ορφέας σε έξαλλη κατάσταση παρακολουθεί τη γυναικολόγο της Ελένης

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Το τατουάζ, η Βέρα μαθαίνει από την Τατιάνα όλη την αλήθεια για τη Ναταλία και τον Νικόλα και πέφτει από τα σύννεφα.

Κάνει τα πάντα για να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά ο Νικόλας είναι στην Αργεντινή και δεν φαίνεται διατεθειμένος να της δώσει άλλη ευκαιρία. Στο μεταξύ, ο Ορφέας σε έξαλλη κατάσταση παρακολουθεί τη γυναικολόγο της Ελένης… Ο Παύλος, μετά από πολλές προσπάθειες και εξηγήσεις, καταφέρνει να τον συγχωρέσει η Μάρθα, γεγονός που δίνει χαρά σε όλη την οικογένεια Μελά. Στα Μετέωρα, η Νικόλ ζηλεύει αφάνταστα την Όλγα και δημιουργεί θέματα στον Στέφανο, αλλά δεν ξέρει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι η απόλυση που της έχει ετοιμάσει η Μαργκώ. Ο Άλεξ θέλοντας να απομακρύνει για πάντα την Άννα, υποχρεώνει την Μαρίνα να της μιλήσει και να της πει ότι πλέον ζουν μαζί.

Η Μαρίνα κάνει σκηνή στον Άλεξ, θεωρώντας πως την χρησιμοποίησε, ενώ κατά βάθος δεν έχει ξεπεράσει την Άννα. Η Κατερίνα Αθανασίου δεν πείθει την Τατιάνα με την κατάθεσή της και οι υποψίες πέφτουν στη Βάλια. Ο Τόνυ δείχνει να συμφωνεί με την απόφαση της Μαργκώ να απολύσει την Νικόλ κι εξηγεί στη Νικόλ πως ήταν απερισκεψία της να φύγει με το έτσι θέλω. Η Τόνια δεν δείχνει να πείθεται πια από τα ψέματα του Ορφέα. Ο Στέφανος καταλαβαίνει πως η Όλγα κάτι του κρύβει κι εκείνη αναγκάζεται να του μιλήσει για τη σκηνή ζηλοτυπίας της Νικόλ. Ο Στέφανος απογοητεύεται από τη στάση της Νικόλ κι αρχίζει να κοιτά την Όλγα διαφορετικά… Γοητευμένη είναι η Ηρώ από τον Θεοχάρη. Ο Ορφέας απειλεί ανοιχτά την Ξένια. Ο Άλεξ προσβάλει την Άννα για ακόμη μια φορά και την φέρνει στα όριά της. Η Βέρα κάνει μια αυθόρμητη κίνηση ελπίζοντας πως έτσι θα την συγχωρέσει ο Νικόλας.

Διαβάστε επίσης:

Είναι επίσημο: Χωρισμός αγαπημένου ζευγαριού μετά από 13 χρόνια γάμου

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts