Το 2ο ‘’Κρεοπωλείο της Αγοράς’’ άνοιξε στο Παλαιό Φάληρο

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος το “Κρεοπωλείο της Αγοράς” της οικογένειας Μποζιονέλου πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων, συνεργατών και προμηθευτών.

Το νέο κατάστημα που είναι το 2ο κατά σειρά, βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 206. Στην λαμπερή εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του νέου, υπερσύγχρονου καταστήματος, να δουν τα εκλεκτά προϊόντα της εταιρείας και να ευχηθούν καλές δουλειές για το νέο αυτό ξεκίνημα.

Η αρχή έγινε το 2013 με το 1ο κατάστημα στην κεντρική αγορά του Ρέντη που γρήγορα έγινε σημείο αναφοράς για τους καταναλωτές που το στήριξαν και το επέλεξαν για την εκλεκτή ποιότητα κρέατος αλλά και για τις προσιτές τιμές. Η οικογένεια Μποζιονέλου διαθέτει μακρά παράδοση στην κτηνοτροφία, αλλά και στην επεξεργασία και διάθεση κρέατος από το 1970 μέχρι και σήμερα. Η νέα γενιά με μεράκι και καινοτόμες ιδέες προσφέρει τις ποιοτικότερες λύσεις διατροφής στους καταναλωτές που ξέρουν από πού θα προμηθευτούν κρέας σε αξεπέραστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές λιανικής.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Τρύφωνας Σαμαράς, Κώστας Σόμμερ, Πηγή Δεβετζή
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts