Το tweet της Αριάνα Γκράντε λίγο μετά την επίθεση

Εμφανώς σοκαρισμένη από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Manchester Arena, εκφράζει τη λύπη της όπως και όλη η μουσική κοινότητα.

Σοκαρισμένη από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε λίγο μετά το τέλος της συναυλίας της, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 19 άνθρωποι και δεκάδες άλλοι να τραυματιστούν, η Αριάνα Γκράντε εξέφρασε την οδύνη της.

Η ίδια δεν έχει υποστεί τραυματισμό από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στη συναυλία της στο Μάντσεστερ, σύμφωνα με πηγή του CNN, ωστόσο είναι εμφανώς σοκαρισμένη από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Manchester Arena.

Με ένα σύντομο μήνυμά της μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter, εκφράζει την θλίψη της για το συμβάν.

«Είμαι συγκλονισμένη. Από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι πολύ. Δεν έχω λόγια», αναφέρει στο tweet της λίγες ώρες μετά την έκρηξη βόμβας που σκόρπισε το θάνατο στη συναυλία της και την οποία οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν ως τρομοκρατική επίθεση.

Το τουίτερ γέμισε μηνύματα συμπαράστασης και λύπης για το Μάντζεστερ. Η Νίκι Μινάζ έγραψε:

“Η καρδιά μου πονάει για την αδερφή μου, την Ariana και κάθε οικογένεια που έχει πληγεί από αυτό το τραγικό συμβάν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αθώες ζωές χάθηκαν. Λυπάμαι τόσο πολύ που το ακούω αυτό. ”

“Οι σκέψεις μου, οι προσευχές μου και τα δάκρυα για όλους εκείνους που πλήττονται από την τραγωδία του Μάντσεστερ απόψε. Στέλνω όλη μου την αγάπη” έγραψε η Τέιλορ Σουίφτ.

Διαβάστε επίσης:

Δεύτερη φορά γειώνουν τον μισθοφόρο: «Δεν ήταν ποτέ μισθοφόρος…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor – Αποκάλυψη: Πώς και γιατί έπεσαν έξω οι διαρροές; Πώς την πάτησαν οι δημοσιογράφοι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts