Φαίη Σκορδά: Καλείται να πληρώσει αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ

Σάλο είχε προκαλέσει η ανάρτηση στα social media ενός δικηγόρου, ο οποίος μιλούσε για τις «πλαδαρές γκόμενες» στην παραλία. Ο Θάνος Καρατσιώλης μετά από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα από πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ανάμεσα στις οποίες και το Πρω1νό. Μετά από όσα είχε σχολιάσει η Φαίη Σκορδά on air, ο δικηγόρος είχε καταθέσει αγωγή εναντίον της για ηθική βλάβη. Μάλιστα ζητούσε αποζημίωση ύψους 170.000 ευρώ!

Λίγους μήνες αργότερα ο Θάνος Καρατσιώλης κατέθεσε την υπ’ αριθμόν 604335/2017 αγωγή εις βάρος της παρουσιάστριας και του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1, στην οποία υποστήριζε ότι υπέστη απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη από την άκρως προσβλητική και επιθετική προς το πρόσωπό του επίδικη εκπομπή.

Την περασμένη Πέμπτη αναβλήθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η συζήτηση της επίμαχης αγωγής στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, ύστερα από αίτημα της πλευράς της παρουσιάστριας, προκειμένου να βρεθεί εξωδικαστική λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποζημίωση που πρότειναν οι εναγόμενοι στον Θάνο Καρατσιώλη για να αποσύρει την αγωγή ανέρχεται στα 50.000 ευρώ.

Η συμβιβαστική πρόταση φέρεται ότι ικανοποιεί ηθικά τον δικηγόρο, ο οποίος άλλωστε πρόκειται να διαθέσει το ανωτέρω χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως εξαρχής είχε δηλώσει.

Διαβάστε επίσης:

Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια, 27/2

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts