Φενγκ σούι tips για να φέρετε χρήματα στο σπίτι σας

Η νέα χρονιά όχι απλά μπήκε για τα καλά αλλά έχουμε μπει ήδη και στον δεύτερο μήνα της. Ωστόσο με την οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα, οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε τα οικονομικά μας πιο πολύ από ποτέ. Σήμερα αυτό το άρθρο έχει σκοπό να σας τονώσει, να σας φτιάξει την ψυχολογία. Αν έχετε κάνει τα πάντα για να βγάλετε χρήματα και εξαντλήσει όλους τους τρόπους, σας προτείνουμε άλλον έναν. Για  να αυξήσετε την κατάλληλη ενέργεια και τα κέρδη σας, είναι να συμβουλευτείτε το φενγκ σούι! Το τσι της Δύσης έχει σχέση με το ηλιοβασίλεμα και τη συγκομιδή. Αν θέλετε να φτιάξετε τα οικονομικά σας, υπάρχει τρόπος! Τι να κάνετε;

Βάλτε κέρματα ή χαρτονομίσματα, στα Δυτικά του σπιτιού, πάνω σε κόκκινο ύφασμα. Το κόκκινο σε συνδυασμό με το μέταλλο προσθέτουν την ενέργεια του μετάλλου σε αυτή την κατεύθυνση τσι. Τα κέρματα θα σας υπενθυμίζουν συμβολικά αυτό το σκοπό. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε κινέζικα νομίσματα και δέστε τα με μια κόκκινη κορδέλα.

Κρατήστε τα χαρτονομίσματά σας απλωμένα σε μεγάλα πορτοφόλια και όχι διπλωμένα ή τσακισμένα. Το φενγκ σούι υποστηρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν και άλλα. Φυλάξτε τα βιβλιάρια και τα μπλοκ επιταγών σας σε κουτί χρώματος -καλά το μαντέψατε – πράσινο ή μοβ. Το κουτί πρέπει να είναι τοποθετημένο στην έξω αριστερή γωνία του γραφείου σας παρακαλώ. Και μην φυλάτε αποδείξεις εξόδων μαζί με τα χρήματα σας, όπως πχ. μέσα στο πορτοφόλι σας.

Το χρήμα και η τύχη φεύγουν από τα σιφόνια. Γι’ αυτό κλείνετε το καπάκι της λεκάνης, βάλτε τις τάπες στα σιφόνια και έχετε πάντα κλειστή την πόρτα της τουαλέτας.
Και τώρα στα διακοσμητικά… (Διαλέξτε όποιο σας αρέσει)
– Ένα ενυδρείο με 9 χρυσόψαρα
– Ένα στοιχείο με τρεχούμενο νερό θα σας φέρει πολλή τύχη και θετική ενέργεια.
–  Κρεμάστε μικρά καμπανάκια που θα έχετε δέσει με κόκκινη κορδέλα ή κλωστή στην εξώπορτα σας.
– Έχετε τσαμπιά με μαύρα σταφύλια μόνιμα τοποθετημένα σε ένα μπολ στην κουζίνα σας. Φέρνουν καλή τύχη.
– Βάλτε φρέσκα λουλούδια στα βάζα σας και μην χρησιμοποιείτε ποτέ αποξηραμένα.
– Τα κλαδιά από μπαμπού φέρνουν καλή τύχη και χρήματα, χρειάζεστε όμως εννέα κλαδιά για να ενεργοποιηθούν οι ιδιότητες τους!
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts