Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Lifeline Hellas αφιερωμένη στην Μητέρα

Με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε για τέταρτη συνεχή χρονιά φιλανθρωπικό γεύμα με θέμα «Μητέρα, Γυναίκα, Επαγγελματία» σε  private Club των βορείων προαστίων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έμαθε από την μητέρα της από μικρή ηλικία την χαρά της προσφοράς που πρέπει όλοι να επιδιώκουμε στην ζωή.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης, ο Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος και η Αγγελική Κοκκώνη με την Βασίλισσα Άννα Μαρία και την Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος χορηγός της εκδήλωσης μίλησε για την υγεία των γυναικών και αναφέρθηκε στους πολλούς και δύσκολους ρόλους της σύγχρονης Γυναίκας, Μητέρας, Επαγγελματίας τους πολλαπλούς ρόλους που διαδραματίζει μία γυναίκα σήμερα. Η κα Αγγελική Κοκκώνη, χορηγός και ιδιοκτήτρια των καταστημάτων ΗΡΑ μίλησε για την αφοσίωση της εταιρείας στην φιλανθρωπία και στα παιδιά.

Έλενα Ντάβλα, Βασίλισσα Άννα Μαρία

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και τα υπέροχα δώρα των εταιρειών Achilleas Acessories και Estee Lauder. Η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου με την συνοδεία πιάνου μάγεψε τους παρευρισκομένους με τις μελωδίες της.  Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Ιδιωτική Κλινική Γένεσις Αθηνών, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Evritos, Cointreau Fizz.

Εκτός από την τιμή να είναι κοντά μας η ΑΜ Βασίλισσα Άννα Μαρία και η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η κα Ελένη Μπούση, Πρόεδρος του Hippocratic Cancer Research Foundation στην Αμερική, η αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης Κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη και η νύφη της Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews με την μητέρα της η Δρ. Φανή Μαργαρίτη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Αντιπρόεδρος κα Φλερ Ποταμιάνου, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η Δρ. Έφη Αδαμοπούλου, η Δρ. Πεσκέση, η Έρση Τσακίρογλου, η κα Ρόη Κωνσταντά. Επίσης, παρευρέθησαν η Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την μητέρα της Νένα Παπαμανωλοπούλου, η τέως Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Άντζελα Γκερέκου, η κα Γέλη Αγγελοπούλου, η κα Ζέττα Αντσακλή, η κα Λάνα Μανδύλα, η Dr Nataliia Shatelen Καλαγκού, η κα Denise Ashurst, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Λίτσα Λάβδα, η κα Ναταλία Φουρλή, η κα Χριστίνα Θεοδωροπούλου, η κα Λούση Θεοδωροπούλου, η κα Παρασκευή Δημοσθένους, η κα Λουκία Παπασπυρίδη, η κα Ρίτα Μωραϊτάκη, η κα Μαρία Ψηφή και πολλοί άλλοι.

Αγγελική Κοκκώνη χορηγός των καταστημάτων ΗΡΑ και η κα Ράνια Θρασκιά

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι η επόμενη εκδήλωση του Lifeline Hellas θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus στις 21.00 για να γιορτάσουμε την πιο απίθανη θέα, στο καινούργιο Vertigo Pool Club, 7ο όροφος.

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι πρόσφατα, στην Ελβετία, το St.George Lycabettus έλαβε διεθνή διάκριση από τα Luxury Hotel Awards για την καλύτερη θέα στην Ευρώπη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts