Χωρισμός – βόμβα για διάσημη ηθοποιό!

Ήταν ζευγάρι τα τελευταία δυο χρόνια, έδειχναν full in love και ετοιμάζονταν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Τα πράγματα όμως, δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν και η διάσημη ηθοποιός τραβά πια δρόμους χωριστούς από τον γοητευτικό επιχειρηματία σύντροφό της.

Ο λόγος για τον William Mack Knight και την διάσημη “μάγισσα” από τον Harry Potter Emma Watson! Το ζευγάρι που είχε δέκα χρόνια διαφορά ηλικία, φαινόταν το τελευταίο διάστημα έτοιμο να επισημοποιήσει τη σχέση του, αλλά τελικά η 27χρονη ηθοποιός και ο 37χρονος επιχειρηματίας χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.

H τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις 25 Μαΐου στη Νέα Υόρκη, ενώ εκπρόσωπος της χολιγουντιανής σταρ δήλωσε: “Φοβάμαι πως δεν έχω να δηλώσω το παραμικρό για την προσωπική ζωή της πελάτη μου”.

Το πρώην πια ζευγάρι -το περιβάλλον τους αναφέρει πως έχουν χωρίσει εδώ και καιρό- είχε κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση του. Η πρώτη εμφάνιση της Emma Watson με τον 37χρονο Knight, ήταν τον Οκτώβριο του 2015 κατά τη διάρκεια παράστασης στο Broadway και από τότε οι δυο τους απέφευγαν να μιλήσουν για το ρομαντικό love story τους. Και όπως όλα δείχνουν, θα κρατήσουν την ίδια στάση και στο χωρισμό τους.

Διαβάστε επίσης στο magazinomou.gr:

Την αναγνωρίζετε; Είναι μητέρα γνωστής παρουσιάστριας

 

Πηγή: tlife.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts