«Όλα έγιναν μέσα σε δύο λεπτά!» Συγκλονίζει η κόρη της Βιργινίας Λεούση!

«Είχε προβλέψει ότι κάτι θα της συνέβαινε το 2017. Είχε πει και σε εμάς ότι υπάρχει η πιθανότητα να κινδυνέψει η ζωή της. Ήταν ήδη επιβαρυμένη η υγεία της από μία ίωση που τη γυρόφερνε εκείνο το διάστημα. Είχε πρόβλημα και με το αναπνευστικό χρόνια και λόγω λοιμώξεων είχε φοβία να μπει σε νοσοκομείο. Έπινε ήδη κορτιζόνη λόγω του ιστορικού και με μια αντιβίωση έγιναν όλα μέσα σε δυο λεπτά! Μισή ώρα πριν πίναμε καφέ και μετά με παίρνει ο σύζυγός της και μου λέει «Άντα, τρέξε, μελάνιασε η Βιργινία»! Έμεινε 40 μέρες στην εντατική, και όλοι ελπίζαμε ότι θα τα καταφέρει!» είπε συγκινημένη η κόρη της αστρολόγου Βιργινίας Λεούση. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Η Βιργινία Λεούση έφυγε αδόκητα, αφήνοντας βυθισμένους στο πένθος την οικογένειά της και όλους όσους την αγάπησαν. Η κόρη της, Άντα Λεούση, της οποίας η ομοιότητα με την αστρολόγο είναι εκπληκτική, μίλησε για το θάνατό της στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts