Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Πρόγραμμα Ιατρική «υιοθεσία

Το πρόγραμμα ιατρικών «υιοθεσιών» στους ακρίτες της Ελλάδας επεκτείνει ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, στη Σαμοθράκη το βορειότερο νησί του Αιγαίου που από αρχαιοτάτων χρόνων «φυλάττει Θερμοπύλες με δωρεάν παροχές Υγείας σχεδόν σε 3.000 κάτοικους. Μάλιστα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι το μεγαλύτερο των ιατρικών «υιοθεσιών» του Ομίλου, καθώς πρόσφατα σε αυτό συμπεριλήφθηκαν οι κάτοικοι των χωριών Ζώνη, Μικρή Δοξιπάρα και Χελιδόνα, του τριεθνούς του Έβρου.

«Όλα τα παιδιά, οι μέλλουσες μητέρες και οι ενήλικες των ακριτικών περιοχών,  από σήμερα και στο εξής, μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν τις ιατρικές υπηρεσίες του νοσοκομείου μας στη Θεσσαλονίκη, του κορυφαίου Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου», τόνισε ο πρόεδρος του Ομίλου, Δρ. Γεώργιος Αποστολόπουλος. Ο Πρόεδρος του ομίλου ηγείτο της 30μελους αντιπροσωπείας της Διοίκησης του Ομίλου, των ιατρών, των εργαστηριακών και νοσηλευτών που συμμετείχαν στο 10ήμερο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής στις ακριτικές αυτές περιοχές κατά τη διάρκεια του οποίου εξετάστηκαν περισσότεροι από 500 ενήλικες και παιδιά από διάφορες ειδικότητες ιατρών.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts