Όνομα έκπληξη από το χώρο του πορνό που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor αν μπει!

Το Survivor ήταν το παιχνίδι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και τα μηχανάκια της τηλεθέασης χτύπησαν κόκκινο. Όσο όμως πλησιάζει η περίοδος που ξεκινάνε οι προετοιμασίες για το Survivor 2 πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται ότι θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης. Ένα από αυτά τα ονόματα είναι και του πορνοστάρ Ζαφείρη Οικονόμου. Ο πιο… ντούρος πορνοστάρ της Sirina ντύνεται γαμπρός! Όχι για τις ανάγκες ακόμη ενός καυτού sex tape,αλλά στην πραγματική του ζωή, αφού ο Ζαφείρης Οικονόμου- γνωστός και ως «Ντούρος»- βρήκε στο πρόσωπο μιας Ιταλίδας τη γυναίκα της ζωής του! 

Τέσσερα χρόνια μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από τα κινηματογραφικά στούντιο του Δημήτρη Σειρηνάκη, ο πρωταγωνιστής του πάθους μιλάει στην «Espresso» για την νέα ζωή του, τον γάμο, τις τουριστικές επιχειρήσεις και το γυμναστήριο στην Τήλο, καθώς και για τα όνειρά του.  (Συνεχίστε παρακάτω…)

Ο διάσημος όμως Έλληνας πορνοστάρ αποκάλυψε ότι πρόσφατα είχε ραντεβού με το κανάλι του Αμαρουσίου προκειμένου να συμμετέχει στο «Nomads». Θέλει να ενταχθεί σε μια ομάδα επιβίωσης  λόγω της άριστης φυσικής κατάστασης που διαθέτει. Ο ίδιος μάλιστα δεν μπόρεσε να κρατηθεί και συμπλήρωσε αίτηση και για το νέο Survivor.

Αυτό που μένει τώρα είναι να περιμένουμε να δούμε που θα κλείσει τελικά ο ερωτικός πορνοσταρ ώστε να καθηλώσει το γυναικείο κοινό στον δέκτες του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts