Όσκαρ 2018: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το θρυλικό φουστάνι κύκνος της Bjork

Αξέχαστη έχει μείνει παγκοσμίως η εμφάνιση της Bjork με το φουστάνι κύκνος στο Κόκκινο Χαλί στην Τελετή Απονομής των Όσκαρ το 2001.

Και μπορεί εκείνη την εποχή, αλλά και όλα τα χρόνια που ακολούθησαν την εκκεντρική αυτή εμφάνιση της ιδιαίτερης τραγουδίστριας το look αυτό να περιλαμβάνεται ανελλιπώς στις χειρότερες εμφανίσεις των Oscars όλων των εποχών, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το συγκεκριμένο ρούχο της Σκοπιανής σχεδιάστριας Marjan Pejoski έγραψε ιστορία.

Κι αν όλοι αναγνωρίζουν το πολυσυζητημένο φόρεμα ελάχιστοι ξέρουν ή θυμούνται πως η Bjork σε αυτό της το πέρασμα από το Κόκκινο χαλί των Βραβείων Όσκαρ πήγε την έννοια εκκεντρικότητα μίλια μακριά. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Βλέπετε λες και δεν ήταν αρκετό το φόρεμα κύκνος για να συζητηθεί, η Bjork κουβαλούσε και 12 αυγά στρουθοκαμήλου σε διχτάκια που όσο προχωρούσε άφηνε σταδιακά ένα ένα πάνω στο φημισμένο red carpet. Σίγουρα πέτυχε πάντως τον στόχο της. Έγινε πρώτο θέμα παντού!

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts