Έλενα Παπαρίζου: Δεν τη σώζει ούτε fashion police!

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να είχαμε γράψει για την εκπληκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice,  αλλά σήμερα θα διορθώσουμε αυτό το σφάλμα που κάναμε.

Δεν είχαμε λόγο να την υποστηρίξουμε, δεν έχουμε λόγο και τώρα να την κατηγορήσουμε για κάτι. Είναι όμως γεγονός πως η τραγουδίστρια πρέπει να αλλάξει συνεργάτες ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

Ξέρουμε πως έχει φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι θα διαβάσουν αυτό το κείμενο και θα την υποστηρίξουν λέγοντας πως μας αρέσουν τα κακόβουλα σχόλια και κριτικές. Δυστυχώς όμως μας αρέσει να βλέπουμε ωραίες γυναίκες, περιποιημένες και καλοντυμένες και ειδικά όταν αυτές εκτίθενται στο γυαλί, πράγμα που δεν γίνεται όταν βλέπουμε την κατά τ΄άλλα αγαπημένη τραγουδίστρια.

Βαρέθηκαμε χθες και προχθές να βλέπουμε στο διαγωνισμό τραγουδιού του ΣΚΑΙ, την Έλενα να κάθεται με ανοιχτά τα πόδια σαν νταλικέρης και να τραβάει τις απαίσιες μπότες της κάθε λίγο και λιγάκι.

Είναι κρίμα η όμορφη καλοντυμένη γυναίκα που είδαμε τις προάλλες και σχολιάσαμε με τα καλύτερα λόγια να εμφανίζεται και πάλι πιο χάλια από ποτέ.

Μήπως Έλενα πρέπει να δεις τι και ποιος φταίει; Γιατί σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το στιλ σου. Και το χειρότερο είναι πως ακόμη και η κακογουστιά έχει μια χάρη, εσύ… ούτε.

%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%bf%cf%85

%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%bf%cf%851

%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ba

 

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5556 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr