Έκανε τατουάζ για τον Πρίαμο – “Σούσουρο” με την κίνηση της Καρολίνας Καλύβα μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Μάριο

Η Καρόλινα Καλύβα αποχώρησε από το Survivor All Star αφού προκάλεσε μεγάλο χαμό με τον Μάριο Πρίαμο μετά το φιλί τους στην ξένη καλύβα μέσα στο δάσος, την ώρα που έξω την περίμενε ο Μπο, ενώ και η Ελευθερία Ελευθερίου “έλιωνε” για τον Ιωαννίδη.

Από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα , ο χαμός ήταν ακόμη μεγαλύτερος, καθώς φαίνεται πως προσπαθούσε να έρθει σε επικοινωνία με τον πρώην της, αλλά εκείνος δεν της απαντούσε, ενώ μπλέχτηκε και η μητέρα της στην υπόθεση προσπαθώντας να δικαιολογήσει το παιδί της, ωστόσο φαίνεται πως η κατάσταση έχει ηρεμήσει πια και εκείνη ζει έστω και απομακριά τον έρωτά της με εκείνον.

Η κίνηση της Καρολίνας για τον Πρίαμο που έβαλε “φωτιά”


Το Σάββατο 18/2, μάλιστα, αποκαλύφθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στο Γειά σου, πως η ίδια προχώρησε σε μία ενέργεια που δημιούργησε μεγάλο σοκ στο κοινό, αλλά ταυτόχρονα και ερωτηματικά. Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να κάνει τατουάζ.

Το τατουάζ αυτό, όμως, δεν ήταν κάτι αδιάφορο και άσχετο. Έκανε δύο καρδούλες μαζί ενωμένες, οι οποίες επειδή δεν είναι εντελώς κλειστές, δίνουν την εντύπωση πως πρόκειται για το αρχικό του ονόματος του Πρίαμου, ένα “Μ”, δηλαδή.

«Η Καρολίνα έκανε τατουάζ. Το έκανε χθες. Έκανε δύο δύο καρδούλες στο χέρι της. Είναι για τον Μάριο Πρίαμο αυτό το τατουάζ πιστεύετε; Η καρδιά μου θυμίζει και λίγο “Μ” έχω να πω εγώ. Ερωτευμένη πολύ, το δηλώνει», είπε ο δημοσιογράφος στο πλατό, αφήνοντας το κοινό να βγάλει μόνο του τα συμπεράσματά του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts