Σασμός: Η Καλλιόπη “πεθαίνει” από τύψεις για τον Μαθιό

Σασμός: Μέσα Σεπτέμβρη κάνει πρεμιέρα στον ALPHA ο β΄ κύκλος της σειράς «Σασμός». Η δεύτερη σεζόν θα αρχίσει από εκεί που σταμάτησε, (παρά το γεγονός πως θα έχει πολλές αποχωρήσεις) δηλαδή με τη σύλληψη του Μαθιού, που θα φέρει απίστευτες εξελίξεις αλλά και μια Καλλιόπη έτοιμη να πεθάνει από τις τύψεις της.

Το περιοδικό TV24 αυτής της εβδομάδας έχει σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τι θα συμβεί!
Η πρώτη σκηνή του β΄ κύκλου θα είναι η σύλληψη του Μαθιού, αλλά και η αναταραχή στην εκκλησία καθώς ο γαμπρός δεν έχει εμφανιστεί. Η Βασιλική, που τον περιμένει μαζί με τον Νικηφόρο, δεν έχουν ιδέα τι έχει συμβεί, μέχρι που τους ενημερώνουν ότι δεν θα γίνει ο γάμος: «Η αστυνομία συνέλαβε τον Μαθιό ως ύποπτο για φόνο», τους λένε. Η Βασιλική λιποθυμάει και ο Νικηφόρος δεν ξέρει τι να κάνει, τα χάνει και προσπαθεί να συνεφέρει τη μάνα του, αλλά και να τρέξει να δει τι συμβαίνει.

Στο μεταξύ ο Μανόλης καταρρέει γιατί πιστεύει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Αγγελο για να μη μιλήσει…
…για να μην τον καταδώσει για τον φόνο του Στεφανή και τρελαίνεται καθώς αισθάνεται ενοχές, ότι εξαιτίας του σκοτώθηκε ένας ακόμα άνθρωπος.

Η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι και με το νυφικό ακόμα θρηνεί και λέει ότι δεν ήταν ποτέ γραφτό της να παντρευτεί τον άνθρωπο που αγάπησε: «Το ήξερα ότι κάτι θα συμβεί. Το αισθανόμουν», λέει κλαίγοντας και θυμάται τη στιγμή που ο Μαθιός πήγε να τη δει λίγο πριν τον γάμο και ότι του είχε πει ότι είναι γρουσουζιά να δει το νυφικό της. Την ίδια ώρα ο Μαθιός μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα και εκεί ενημερώνεται ότι είναι ο βασικός ύποπτος για τον φόνο του Αγγελου. Ο Μαθιός τους λέει ότι κάνουν λάθος και ότι δεν έχει καμία σχέση. Ωστόσο τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, τα κλειδιά, ο άγριος τσακωμός τους μπροστά σε κόσμο, αλλά και το κίνητρο του μίσους, γίνονται ικανά για να κινηθούν οι διαδικασίες με εισαγγελέα και ανακριτή ώστε να προφυλακιστεί.
Ο Αστέρης τα έχει χαμένα, ο Μαθιός τον διαβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία σχέση και εκείνος φυσικά τον πιστεύει. Δίπλα του πάντα στέκεται η Καλλιόπη και η Στέλλα που αναλαμβάνει τον Μαθιό. Η Καλλιόπη όμως δεν μπορεί να πει την αλήθεια. Οι τύψεις την πεθαίνουν, εκείνη με το ψαλίδι άφησε τον Αγγελο μέσα στα αίματα. Εκείνη πιστεύει ότι τον σκότωσε και τώρα κατηγορούν τον αγαπημένο της γιο για έναν φόνο που δεν έχει κάνει και μόνο αυτή ξέρει ότι είναι αθώος: «Εγώ έβαλα το παιδί μου φυλακή», λέει και οδύρεται και προσπαθεί μαζί με τον Αστέρη και τη Στέλλα να τον γλιτώσουν και να αποδείξουν την αθωότητά του. Ο αγώνας για να σωθεί ο Μαθιός αρχίζει. Θα μαθευτεί άραγε η αλήθεια για τον φόνο του Αγγελου; Τι ρόλο θα παίξει η Καλλιόπη και τι η Ασπα;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts